lördag, november 13, 2010

NYBLIVNA MAMMOR MED CANCER

I vintras fick jag och Ludmilla uppleva samma sak. Det vill säga att precis ha blivit mamma och att kämpa mot den hemska och lömska sjukdomen cancer. Vi fick kontakt då och följdes åt genom tuffa cellgiftsbehandlingar. Det känns som vi känner varandra ganska väl, men idag var det första gången vi träffades på riktigt! :-) Det var jättetrevligt och jag hoppas att det kan bli fler gånger. Hon hade med sig två av sina fina barn och de fick mig att längta ännu mer efter våra goa grabbar där hemma.


Sen har jag även träffat ett par från tidningen. Säger inte så mycket mer just nu än att jag tipsar er om att köpa Expressen i morgon! ;-)

Mest trevliga saker har det varit idag, men över till något tråkigt så har jag fått så himla ont på ena sidan av bröstkorgen. Började känna av det redan i planet på vägen hem, men med lite extra smärtstillande så lugnade det sig. Sen kom och gick det lite. Men så när vi kom fram hit till hotellet och kom upp på rummet så blev det värre igen. Mycket värre! Varje andetag var en plåga och jag tänkte att nu dör jag eller nåt. Vad är det som gör så ont? Och hur kan något göra så ont? Aj aj aj!! Fram med alla sorters smärtstillande jag hade och snabbt i med mera mediciner. Ungefär en halvtimma senare vände det tack och lov och kändes bättre igen.

20 kommentarer:

CamillaH ♡ sa...

Usch å fy för ont!
Hoppas du slipper eländet i morgon och kan njuta ordentligt av galan!
Kram ♡

Åsa sa...

Förhoppningsvis är det sviterna av en lång flygresa, när du har suttit obekvämt, som du känner av.

LinaS sa...

Usch så tråkigt att du har ont!
Men härligt att ni har haft det bra. Kul med galan imorgon.
Kram Lina

Anonym sa...

Tråkigt med smärtan Linda,men vad kul att få träffa din dina vän! Hoppas helgen blir kul och att det går snabbt så ni får träffa era kottar snart :-)

Anonym sa...

Hej Linda
Jag tänker på dig och önskar att ta slapp ha så ont. Lycka till i tävlingen. Jag tycker verkligen du är en värdig vinnare.
Många kramar Maria A i Göteborg

Anonym sa...

Härligt att ni haft så kul på resan...trist att du har fått så ont, hoppas det bara är nån sträckning eller inflammation.
Har röstat på dig flera ggr....:)
Kram Siss

Anonym sa...

Hoppas också det bara är någon sträckning eller att du suttit illa som man gör och efter en sån lång flygresa hem Linda. Önskar dig en underbar gala och jag hoppas du tar hem vinsten. Röstat på dig mer än en gång ;)
Stor kram malin

Emelie K sa...

Vad härligt att kommit tillbaks till Sverige ordentligt och att du fått träffa din vän du lärt känna över nätet! Hoppas smärtan släppt något och att ni får ett par fina dagar i storstaden innan ni återvänder hem till era prinsar!
Kram!

Anonym sa...

Välkommen till Sverige du starka kvinna!
Kram Emma

anna sa...

Hej Linda och välkommen hem till kalla Sverige. Läste precis ditt inlägg om att du hade ont vid bröstkorgen och att det gör ont när du andas. Vore jag som du skulle jag kolla upp detta med tanke på att du just flugit. Hoppas verkligen att det inte är ngt farligt. Bättre att kolla en gång för mycket än en gång för lite:) Ha en trevlig lördag. Kram Anna

Anonym sa...

Hej! Jag har läst inne hos dig en tid... (är anhörig till cancersjuk). Vilken underbar resa ni verkar ha haft i USA, även om din sjukdom gör det svårt ibland.. Hoppas att det onda nu försvinner och fortsätt ta tillvara på dagarna och de lyckliga stunderna i livet! Sköt om er!

Jag är Elisabeth sa...

Konstiga smärtor vi har som kommer och går. Min smärta i höften som jag ska stråla hela nästa vecka är som bortblåst... trots att jag vet att jag har massa monster där och att jag hade så ont så jag knappt kunde gå för några veckor sedan. Konstigt. Nu har jag ont i nacke, bakhuvud och två ställen i ryggraden. Monstren är klart misstänkta. KRAMEN Elisabeth

Anonym sa...

Tack för att jag har fått följa med dig till Usa. Jag var själv i Fort Lauderdale för 20 år sen och kommer nästan ingenstanns längre pga panikångest. Jag är så imponerad av dig och din positiva livsinställning! Hoppas du slipper ha så ont och att du får kul på galan!
/Anette

Paula sa...

Hej Linda och välkommen hem efter semestern.Du behöver nog vila dig efter den långa flygresan och allt annat som du varit med om sedan du kom hem ...Må du hämta krafter och känna dig stark..
kram Paula

Anonym sa...

Mina varmaste styrkekramar till dej!

Elisabeth

Anonym sa...

Men man kan väl få ont både här och där efter en atlantflygning i ett obekvämt plan - och ALLA plan är obekväma utom möjligen Air Force One!

Dessutom har du väl ansträngt dig mer dessa dagar än på mycket länge - jag är imponerad över att du orkat över huvud taget!

/M

BisperQ sa...

Välkomna hem, jag ser att ni haft det sååå himla gott! Detta lever ni på lääääänge!

Anonym sa...

Välkomna hem! Följer din blogg ofta. Jobbigt att ha ont!! Hemska sjukdom!! Tänk vad härligt för dig att träffa dina grabbar igen!!
Hälsningar Lina i Linköping

Anonym sa...

Ja, du vet vad det är....
Välkommen tillbaka!

marianne

Anonym sa...

Vilken härlig resa du/ni har haft! Fina bilder.

Stort Lycka Till på tävlingen!
Kram