onsdag, november 03, 2010

NEW YORK - HERE WE COME!

Då har vi sagt hej då till barnen, katterna och hundarna och sitter just nu på X2000 på väg mot vår vackra huvudstad. Saknar dem redan och det känns lite märkligt och nästan på gränsen till olagligt att åka iväg ensamma såhär. Men samtidigt vet vi att de alla kommer ha det bra och klarar sig utan oss.

Barnen bor hos sin mormor och morfar och den ena hunden likaså. Vår andra hund, Frida, gick inte att ha där för hon löper och de har en okastrerad hane modell XXXL (= Grand Danois), så hon är hemma hos gulliga Bitte och hennes familj. Våra katter är kvar där hemma, men slipper vara ensamma och kommer bli ompysslade av släktingar som bor hos dem medan vi är bortresta. Hihi, de kanske trivs så bra i huset (de bor i en liten lägenhet annars) att vi inte får tillbaka det sen när vi kommer hem. ;-)

Har just ätit frukost och läst morgontidningen. Blev lite överraskad när jag såg mig själv på JP:s förstasida! Visserligen blev jag uppringd igår för ryktet hade nått dem att jag är nominerad till Årets hjätemama, men jag trodde inte att det skulle komma med så här snabbt. Men det var ju roligt för då hann jag läsa det innan vi åkte. :-)


Ja, innan den här dagen är slut kommer vi vara i New York! Har nog inte riktigt fattat det än. Men åh vad roligt det ska bli! Tack snälla alla ni som har hjälpt oss att göra den här resan möjlig. Jag hoppas på att få må så bra som möjligt medan vi är iväg. Men jag kommer nog försöka sova lite på vägen dit för jag är så trött att det känns som kroppen är gjord av bly och kroppen värker både här och där. Och hade det inte varit för min make så hade jag försovit mig i morse och missat hela resan! Jag hörde att klockan ringde, men stängde av den och somnade om! Så det blev lite bråttom för att hinna göra mig i ordning och packa ner det sista.

Ha nu en bra dag allesammans! Jag hör av mig igen så snart det finns möjlighet. Men bo vid datorn kommer jag inte göra, så känner ni er rastlösa av att det blir dåligt med uppdateringar här så kan ni ju alltid fördriva tiden med att gå in på Mama och rösta. ;-) Det går att rösta varje dag, men är ni fler i familjen som vill lägga en röst så får ni göra det från olika datorer eller olika webläsare.

27 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Ha en underbar, underbar resa och njut av varje sekund! Av mig får du fyra hjälte-röster per dag, en från varje dator/telefon jag har tillgång till :-) Kram!

Caroline sa...

Hej vännen!
Jag är SÅ GLAD för din skull. Du är verkligen VÄRD denna resa! Jag hoppas och tror att du kan ha behållning av resan trots att du är trött. Ta det hela med ro så kommer du fixa det. Och tänk vad spännande, i kväll kan du avnjuta NY mäktiga storhet med de ofantliga husen, alla människor och allt liv. Härligt!
Du gör min dag, när jag tänker på att ni är på väg på er drömresa är dagen liksom redan fulländad!
tack för att du delar med dig!
kram Caroline

Anonym sa...

Åh, är så himla glad för din/er skull att ni kommer iväg på den här resan!!! Du är SÅÅÅ värd det. Förstår att du längtar efter barnen, men som sagt, de kommer att ha det hur bra som helst:)
Nu skall jag in och rösta på dig igen, heja Linda!
Största kramen Hanna

Anna sa...

Hej Linda!
Hoppas att de får det toppenbra, med god mat, shopping och god sömn!
Ska bli spännande att läsa dina NY-tips sedan.
Kram Anna

Lisbet Lindell sa...

Hoppas ni får en underbar resa, monstret hoppas vi blåser bort på vägen så du kan få må bra och orka med så mycket som möjligt.

Många Kramar från Lisbet

Mindi sa...

Ha det alldeles alldeles underbart Linda!!!!!!

Ser fram emot att få höra om resan och framförallt att se alla dina vackra foton!!!!

Stor kram
M I N D I

Anonym sa...

Fantastiskt att ni är på väg! Ha det underbart! Du är sååå värd detta!

Kram Mia

Lotta A sa...

Wow, tänk att ni nu är på väg....
Vilken lycka , att komma i väg på denna härliga resa.
Jag hoppas att ni får fantastiska dagar i New York,och att ni kan njuta och ha det riktigt bra.

Stor kram Lotta

Anonym sa...

Underbart att höra. Njut av fulla muggar. Det känns kul att du är på väg mot flyget...

Anonym sa...

Njut, njut och ha det underbart på resan.
Bamse kramar Pia

Emelie K sa...

Åh vad härligt! Hoppas du får må hyfsat och kan njuta av resan!!! Olagligt är det absolut inte att lämna barnen, de har det säkerligen jättebra! Röstar varje dag och har uppmanat mina vänner att göra samma sak!
STOR KRAM och TREVLIG RESA!!!
Emelie K

Anonym sa...

Ha en underbar resa, det änskar jag av hela mitt hjärta.
Klart att vi röstar på dig - varje dag!

Kramar

Lizen

Anonym sa...

Önskar dig en underbar semester! Glöm inte att ta allting i din takt, vila ofta.

Mia

Helena sa...

Trevlig resa, Linda!

Jag brukar besöka din blogg ett par gånger om dagen, och ser fram emot det du skriver, för du uttrycker dig så bra, både det som är roligt och det som är svårt och allvarligt.

Men nu, när ni är på resa, kommer jag att bli "glad" när det inte är något skrivet, för då vet vi ju att ni har det bra, och njuter av resan, istället för att "häcka vid datorn".

Sköt om er båda två! / Helena

Ingrid S sa...

Önskar er en riktigt trevlig resa!

Sippan sa...

Hoppas att du njuter för fullt av allt som ni får uppleva under resan! Ta vara på varandra och njut! Kram

Anna L sa...

Vilken glad nyhet att läsa om!
Hoppas att resan blir bättre än du har drömt om!
Kram!

Mamman sa...

Åh vad härligt att ni nu är på väg! ha en underbar resa och njut och jag hoppas verkigen att du får må så bra som du bara kan under hela tiden. Stora varma kramar!

Anton aamodt sa...

om du vill så får du gärna reklamera min blogg men bara om du vill och har tid / Anton Aaamodt

Lisa sa...

Ha en underbar resa till NY och jag hoppas verkligen du får må så bra att du kan njuta fullt ut av resan.

Mitt lilla bidrag kom precis helt rätt och jag är så glad att jag kunde bidra till din dröm.

Kram Lisa/Shakiro

äppelblomman sa...

Ha det nu sååå underbart och njut vid varje tillfälle!! Jag är så glad för aeran skull att ni kom iväg!!
Och röstat det har jag på alla datorer jag kommer och mobiler;-)
Tusen kramar till dej!

Maritha sa...

Ha det nu så underbart du kan på er resa. Jag ser fram emot all information om hur ni haft det sen med foton och allt. Barnen går det säkert ingen nöd och koppla nu av all vad sjukdom heter (så mycket du kan). Många kramar och du, jag röstar fler gånger per dag på dig så du ska se att du vinner...hihi.

Anonym sa...

Ha d underbart i N.Y!! Kramar från Anna

Inger M sa...

LYCKA TILL på resan !!
Jag hoppas så, att ni ska få njuta i fulla drag ! Att du ska få må så bra som möjligt. Glöm inte att vila emellanåt !
Å du, Linda, när ni passerar över Atlanten, så skräm bort alla cancerspöken ur din kropp. Dom kan försvinna i atlantens djupa vågor, för GOTT !!!! Gud, om de vore så enkelt !
Bamsekramar
Inger

Anonym sa...

Ha det bara såååååååååååååå skönt.
Massor med Kramar !!!

Nonna sa...

Njut så mycket du kan, jag hoppas så att du får må bra och skratta o njuta av mannen din oxå, nu då ni får vara själva och ha lugna stunder.
Dessutom ska du ju träffa aupairfamiljen vilket jag tror blir alldeles fantastiskt.
Massa kram
Nonna

Åsa sa...

Hej! Såg er på tåget idag och hade tänkt gå fram och önska er en trevlig resa men jag satt på fel sida tåget och ni fortsatte vidare när jag hoppat av.. Men jag önskar er en härlig resa! (Och jag undrar, hur tycker du det är när "okända" kommer fram till dig för dom läser din blogg?) Stor kram!