tisdag, november 23, 2010

MISSADE ETT PAR MOMENT

Förut åt vi kvällsmat och egentligen är det meningen att jag ska ta mina cellgifter inom en halvtimma efter detta. Men det hade gått över två timmar när jag kom på att mina tabletter fortfarande låg kvar i asken. Så jag slängde snabbt i mig en clementin och hoppas på att den räknas som en måltid, om än en ganska liten sådan. Tyckte ju att jag har varit duktig med medicinerna och tagit alla som jag ska nu den här första veckan... så typiskt då att jag var nära att missa kvällsdosen! Ja, någon gång kommer det säkert hända, trots att jag har en tant-dosett som ska hjälpa mig att hålla koll.

Missade en sak till. Tog en insomningstablett för en stund sedan för att lite enklare kunna komma till ro och somna. En god idé är att gå direkt och lägga sig i sängen när man har gjort det. Men jag fastnade visst vid datorn, glömde bort tabletten - och somnade sittande! Ja, den funkade ju i allafall, men jag kan meddela att det inte var någon höjdare att somna på en hård köksstol när man har ont i ryggen. Så nu drar jag mig till sängen mot min sköna Temperamed-madrass och hoppas på att jag kan sova vidare några timmar till. Zzzzzz....!

Minne som en guldfisk?! Zzzzzz....

6 kommentarer:

Linda Horn sa...

Såna där tabbar med medicinerna har jag med gjort, otaliga gånger!!! Numera har jag larm i telefonen på de tider jag ska ta mina tabletter. När ni ställer fram maten på bordet, sätt timern i telefonen på 30 minuter då, så att den ringer när det är dags att ta tabletterna! Då glömmer du förhoppningsvis inte.

Kram

anneh sa...

Håller med föregående talare, larm är bra!

Anonym sa...

sötnos =)
sov sött <3

Anonym sa...

Önskar dig en god natts sömn!

Trebarnsmamman sa...

När jag medicinerade mycket mot min onda rygg hade jag larmet på mobilen satt. Det ringde 7 gånger om dagen...men annars hade jag aldrig fixat alla dessa piller :)

Annelie sa...

Det känns faktiskt lite skönt att höra att jag inte är ensam om att somna sittandes rakt upp och ner. Jag somnar visserligen INNAN jag tagit min sömnmedicin, men ändå.
Ha det gott i vinterstormen!
Kram Annelie