torsdag, november 04, 2010

GOOD MORNING

Bara några rader för att säga god morgon (eller god eftermiddag *s*, för klockan är ju lite mer där hemma i Sverige). Vi har sovit ganska bra i natt. Jag har lite mer ont i ryggen än vanligt bara för jag har ju inte min special-madrass här, men annars är det bara bra! Nu har vi ätit frukost och tagit det lite lugnt. Tänkte göra oss redo nu för Manhattan! :-)

Har ni några bra New York-tips så tas de tacksamt emot!

26 kommentarer:

Jannica sa...

Beklagar din sjukdom (eller vad säger man?). Kämpa på :). Kolla gärna in min blogg. Lycka till. Kram

Anonym sa...

Åh, vad mysigt!
Orkar ni så gå åk till BAR 89 (89 Mercer Street i SoHo) för att äta och toaletten måste bara besökas, så häftig!
//U

malinj80 sa...

Tyvärr inga förslag, men jag vill se lite bilder =)
Kram

Anonym sa...

Ha det så himla kul och njut av eran resa:)
/anette

Josefine sa...

Hej! Just nu pågår tre tävlingar i min blogg:

- Vinn valfritt barnsmycke från Karamell-design
- Vinn valfri ängel från Silverbiten.se
- Vinn en rabattkod att handla babyfilt från pledd.net för!

Välkommen in och delta!

Anonym sa...

Hoppas att ni får en härlig tid i New York!

Kram från en annan mamma

John sa...

"-Gör vad ni vill" är nog många barns drömord men inte mina. Jag brukade lägga mig i hans famn när han hade krökat sig medvetslös och krama honom.

Anonym sa...

Guggenheim museet och MoMa.

Anonym sa...

Mitt tips om ni vill gå ut på kvällen och om du gillar musik är Café Wha! Man måste boka bord! Cooool upplevelse!
Ha det helt fantastiskt!!
Kram
Mia

Anonym sa...

jag vet inte riktigt vad jag ska ge för tips, har bara vart där en gång men något som jag uppskattade mycket var alla promenader vi tog i central park. När vi var där hade de även gratis teater i den "borgen" de har, tror det hette shakespear in the park, vet inte om de går fortfarande, men det var skoj!

Ha en bra resa!

Anonym sa...

Njut av NY! kram Gunilla N

Nea sa...

På Century 21 fyndar många märkeskläder. Det ligger riktigt vid WTC-tornen. Frappucino på Starbucks :-)

Anonym sa...

Åh vad roligt att ni har kommit iväg till NY!! Jag läser ofta din blogg och ska rösta på dig igen till årets mamahjälte!! Ha en fortsatt trevlig resa! // Lina

Anonym sa...

har hört att både takbaren på rockefeller center 6 mariott hotell skall vara oslagbara. mariott hotell snurar.. behövs inget besök i empire state builing. det är en otrolig stad som jag älskar. Åker dit i december igen. var några år sedan jag sist var där.. skall hålla utkick efter tips fr er..:) många kramar Malin

Fia sa...

Baseball på Yankee Stadium eller gospelkonsert i Harlem.

Grabbarna bus är: sa...

Tyvärr inga förslag, jag var där 91 om jag inte minns fel... o då var det twin tower men det är ju svårt nu men varför inte besöka platsen nu?

Kram

Lotta A sa...

Hoppas ni har haft en toppen bra dag!
Alla hälsar så gott, kram från Lotta med familj

Anna sa...

The highway railroad som har gjorts om till en trädgård! Väl i vest village testa spotted pig, pub med guide Michelin stjärna! Kramar

Lena sa...

Hej Linda.
Vad roligt att du kom i väg till New York. Jag är så glad för din och eran skull och stolt att jag är en av dem som hjälpt till med resan.
Jag var i New York för ett år sedan och det jag gillade mest var just Manhattan.
Njut och ta dagen som den kommer och gör det du orkar.
En upplevelse är förståss Phantom of the Opera.
Kramar

Anonym sa...

Att du orkar ....

marianne

Anonym sa...

En mysig restaurang som vi var på i NY är Beni Hana (stavning ??) där dom tillagar maten vid bordet och JÄTTEGOD mat, men man måste beställa bord. Ha en trevlig vistelse och hoppas att Du får må så bra som möjligt.

girly sa...

härligt, njut av allt som NY har att erbjuda:)
Försöker att leva i nuet men glömmer det ofta och bara tänker att sen ska jag göra det och det. Men din blogg får en att stanna upp och leva här och nu.
Många kramar Girly

Anonym sa...

Oh, vad härligt..var där 5 dgr i Maj med min tonårsdotter. Sightseeingbuss för att få med sig hela Manhattan om man orkar. Sitta på Time Square och njuta av folklivet och skyskraporna. Rockefeller center. Kaffe så klart på Staarbucks. Njut av atmosfären och bara va!

Unknown sa...

Ååååh, New York!!!
När vi var där sist så var det med 3 barn i följe, i november förra året. Det är så himla härligt när de börjar dekorera för jul! Min dotter säger fortfarande att hon vill bo i New York. :) Se till att åka till ställen som Little Italy och China Town. Åk och shoppa i SoHo och gillar ni Mc Donalds så måste ni åka till 160 Broadway i Lower Manhattan för att äta på en 5-stjärnig "Mickey D's", med kristallkronor och en live pianospelare. Ha det underbart! Du är en fantastisk tjej!
Kram.
P.s. Kom gärna in på min blogg för att kolla livet i Kalifornien. :)

annelie sa...

Ni måste besöka världens bästa leksaksaffär, FAO Schwartz. Det var bl.a. där de spelade in filmen Big, jättepianot fanns kvar sist jag var där. Affären ligger precis vid foten av Central Park, bredvid Apple Store. Adressen är 767 5th Avenue @ 58th
Hoppas ni får en trevlig semester

Ann-Louise sa...

South Street Seaport är väldigt mysigt om det är fint väder, ligger strax söder om Brooklyn Bridge och man har fin utsikt mot bron därifrån.
http://www.southstreetseaport.com/