lördag, november 06, 2010

ETT LITET MISSTAG

Igår kväll tänkte jag att det kanske kunde vara en bra idé att ställa klockan så vi inte ligger och sover bort hela förmiddagen. Tyvärr hade jag lite svårt att somna för jag hade så ont i ryggen. Precis när jag höll på att somna så vaknade jag till flera gånger och hade konstiga drömmar. Men så äntligen lyckades jag somna... och DÅ ringde klockan!

Först tänkte jag att det var otroligt vad fort den här natten gick. Jag var sååå trött, tryckte på snooze-knappen och tänkte att vi ligger kvar en stund till. Men sen efter någon minut så slog det mig att klockan intill sängen visade någonting med siffran två. Jag tittade igen. 2:30! Ah, "smarta" jag hade ställt klockan på mobilen och den är fortfarande inställd på tiden där hemma i Sverige. Så jag hade bara sovit högst en timma när klockan ringde. Inte undra på att det kändes som att jag precis hade somnat!


Det var väldigt skönt att kunna ställa fram klockan ytterligare FEM timmar och somna om! Här har de inte ändrat från sommartid till vintertid än, men vi gör det i natt. Ganska skönt med tanke på att vi flyger ner till Florida i morgon bitti. Då får vi sova en extra timma.

Idag väntar ytterligare en dag inne på Manhattan. Det är riktigt soligt och fint ute så det kanske får bli en tur till Central Park.

6 kommentarer:

Lotta A sa...

Hoppas ni får en toppen bra dag på Manhattan.....
Det låter så roligt allt ni gör, alla affärer och köpcenter.

Kram från Lotta

Maja sa...

Hoppas ni får några härliga dagar i Florida med mycket sol! Hur länge stannar ni i USA?
Kram!!

Ingela sa...

Njut åt mig när du är i Florida... var skall du?

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej!

Åh vad härliugt det låter :) Här är redan KOLSVART ute

Kram / Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com

Åsa sa...

Det låter som att du än så länge orkar med det här med att resa och allt det nya. Du gör det bra! Kram.

Anonym sa...

jag ser fram emot alla dina proffsiga bilder. och hoppas du kan njuta av floridasolen. Vi är hemskt väder hemma i Sverige. Kallt och regnigt och fult. Vila så mycket du bara kan.