måndag, november 15, 2010

ÅRETS HJÄLTE-MAMA 2010

Hade först tänkt vänta tills i morgon med att uppdatera bloggen om mama-galan, men så fick jag ju frågan där uppe på scen av Annika Lantz vad jag skulle skriva på bloggen ikväll när jag kommer hem... jaaa, vad ska jag skriva?! Har förstås hur mycket som helst att berätta om den här underbart roliga och händelserika dagen! Så för din skull Annika blir det en uppdatering innan John Blund strör den sista sanden i mina trötta ögon. ;-)

Galan började inne på Berns med god mat, dryck och annat smått och gott. Det var trevligt och jag träffade en hel del kompisar som var där och även flera stycken som följer min blogg. En hel del kändisar fanns också på plats. Men jag är ju som vanligt så smått blind och känner inte igen personer när jag ser dem sådär. Hihi, tur att "gubbarna" från Expressen var där och kunde peka ut några av dem för mig!

Jag tillsammans med Sofie (hjältemama 2009) och Anna (nominerad till hjältemama 2010).

En massa festklädda mammor överallt!

Ett kärt återseende då jag träffade Carola och Kicki där på galan. Vi har haft kontakt ända sedan jag var gravid med Adam. Alla tre har vi barn födda i oktober -99. På den tiden var vi lite "udda" mammor som hade en slags föräldragrupp där på nätet. Det var inte lika vanligt då som nu att man lärde känna folk på det sättet.

Jag, Carola och Kicki.

Efter ett par timmars mingel förflyttade vi oss till China där prisutdelningen var. Det var många olika mama-priser som delades ut. Det mesta var utmärkelser som gick till kända mammor. Imponeras lite av hur snabbt alla kommer på bra saker att säga. Men som sagt, de flesta hade ju sedan tidigare en viss vana av att stå på scen och prata.

Underbart roliga Annika Lantz var konferenciär och bjöd verkligen på sig själv. Haha, så här kan det gå om man slarvar med knipövningarna.

En av årets mama-utmärkelser gick till härliga Zinat Pirzadeh (stavning??).

Årets blogg-mama blev Ketchupmamman. Grattis!!

Sedan läste motiveringen för Årets Hjälte-mama upp:
Hennes vardag har vänds upp och ner, ändå utstrålar den här mamman en otrolig styrka och drivkraft. Trots en tung verklighet sprider hon glädje och trygghet till sina barn och hennes positiva livssyn beundras av alla i hennes omgivning. Hon är en sann inspiratör för oss alla och har vunnit många mamahjärtan.

Jag var en av de sista att få gå upp på scenen. Trodde nog att jag skulle hunnit bli ännu mer nervös än jag var. Det är inte precis varje dag man har tusentals ögon på sig vid ett och samma tillfälle Försökte föreställa mig det värsta som kunde hända, att jag ramlar omkull i trappan, svimmar eller fastnar i något... eller att de inte skulle fatta vad jag sa eftersom jag inte pratar stockholmska - men inget av det hände! Så... då kan man väl säga att det gick rätt bra ändå?! :-)

Men den som ni röstat fram mig till var denna - Årets hjältemama! De fick inte riktigt till det rätt med mitt efternamn (Linda Carlberg istället för Carlgren) så jag fixade till det lite själv... ;-)

Annika undrade hur många räkor som egentligen slank ner där i Florida?!

Efteråt ville fotograferna ha en massa bilder.

Jag och mamas chefsredaktör Anna Zethraeus.

Kvällen avslutade vi inne på Berns. Först skålade vi med Anna Zethraeus och Annika Lantz, och därefter pratade och skrattade vi tillsammans med våra kompisar hela kvällen. Men... nu saknas de där hemma otroligt mycket! Innan jag fick gå upp på scen visade de bitar ur filmklippen om oss nominerade och där syntes vår fina lille Erik. I ögonvrån såg jag hur min make intill mig började torka bort en tår. Var nära att börja lipa jag också!


Magdalena, Lars och Lotta.

Mera bilder och uppdatering från galan kommer i morgon. Bland annat bilder från modevisningen och de vinster jag fått. Det var mycket fint, men det allra bästa var nog den från Fritidsresor. En resa för hela familjen till ett All inclusive-hotell i Egypten för hela familjen! Jag hoppas nu bara att jag lyckas sjasa bort cancermonstren så pass att det finns möjlighet för oss att komma iväg på den nu i vinter.

Vill än en gång tacka er alla som röstat på mig till Årets hjältemama!! 

Bara det att bli nominerad kom som en riktig överraskning. Att jag dessutom skulle vinna?! Nej, det trodde jag aldrig! Tänk om jag även kan få segra över cancermonstren...

37 kommentarer:

Anonym sa...

Vad häftigt att se bilderna från galan Linda! Stort grattis igen! Oj vad snygg du är!! Fantastisk, man kan inte alls tro att du är sjuk. Hoppas verkligen att det känns så för dig ibland också, att du är frisk och inte behöver känna smärta och symtom hela tiden. Själv sitter jag uppe här mitt i natten med värsta gallstensanfallet, medicinen hjälper tyvärr inte. Men så fick jag en trevlig överraskning med din uppdaterade blogg. Vad häftigt att fått en resa i present, hoppas verkligen att ni kommer iväg. Förstår verkligen att du längtar efter barnen nu!! Hälsningar från Lina i Linköping

Anonym sa...

Hoppas verkligen att ni kommer iväg på resan,cancermonstren kan försvinna bort tycker jag.Du är så fantastisk Linda, du klarar ju av det mesta, bara att gå fram och stå och prata framför alla dessa människor som tittar.Du är en riktig hjältemama och det är du värd.Kram

Sus sa...

Grattis till priset!
Och så klart att du klarar cancern. Du är nog för bra för att försvinna hörru =)

Lycka till med allt!

Johanna sa...

Jag måste oxå säga att du ser så fräsh ut... Jättefin verkligen!!!

Jag hoppas att ni kan komma iväg på en härlig solresa till Egypten. Tänk vilken lycka för barnen :-)

Hoppas du fått sova lite och att hemresan går bra

Kram kram

Gabriella sa...

En tår trillar nerför min kind när jag läser om DIN dag.
Stort GRATTIS till vinsten Linda. Du är värd detta mer än någon annan. Håller tummarna för att hela familjen ska komma iväg på en härlig resa.

Kram

Anonym sa...

Hejsan!!!! Du e ju en så otrolig kvinna och värd ditt pris. Jag blir så full av tårar när jag läser det du skrivit det griper tag i hjärtat. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du och din fina familj skall få komma iväg på resan du fått.
Ha en fin dag från Camilla :)

Anna - Swaussie sa...

Ett stort grattis Linda, du förtjänade det verkligen!

Hoppas du har samma tur i din fortsatta kamp mot cancermonstren.

netha sa...

Stort Grattis till vinsten Linda, Du är en riktig hjältemama så detta var dig väl unt.
Massor med grattiskramar

Lena sa...

Jag tror jag har röstat minst tre gånger på dig så jag blev så glad när du vann!
Du är så värd detta!

Anonym sa...

Underbart. du var en perfekta vinnare.

Jenny sa...

Grattis Linda! Jag följer din blogg och har röstat på dig nästan varje dag.
Jag är själv också mamma till två tjejer på 5 och 6 år och har bröstcancer spridd till skelettet (= bl.a konstant ryggvärk trots allt morfin!)
Jag hoppas verkligen att din cancer håller sig lugn länge, länge till så att du får vara här med din man och dina barn. Grattiskramar från mig till dig.
Jenny

Flisan sa...

Jag önskar att du även kan få segra över cancermonstren....

Grattis till vinsten!!! Att få komma iväg till varmare länder mitt i den kalla vintern är nog inte helt fel. Det är du värd. Läste artikeln i tidningen och såg även videoklippet. Du ser stark och frisk ut. Konstigt hur det kan vara ibland.

Hoppas du får en bra dag och att du får krama på dina små snart. Kram kram

Anette Colliander sa...

Åh, vad roligt med en resa till och nu tillsammans allihopa.
Det är ni väl värda:)
Grattis till vinsten.

Anonym sa...

Du var värd denna seger!

marianne

Eva-karin sa...

Hej Linda och grattis=). Behöver väl inte säga att jag röstade ett antal gånger på dig=).

Följer din blogg och du är beundrandsvärd!

kram

Åsa sa...

Jag lägger min röst på att du vinner över cancermonstren också! Vilken härlig kväll du verkar ha haft. Och vilken intensiv tid du tagit dig igenom. Du ser så glad och lycklig och vacker ut!

Angelica sa...

Självklart Skulle Du Vinna!! Har läst bloggen länge nu och ingen annan jag vet kämpar på med ett leende lika brett som ditt!! Du är Värd alla priser i Världen!!

Kram Angelica

m i l l a h . s e sa...

Oh vad härligt med en resa med hela familjen! Hoppas verkligen cancermonstret håller sig undan och ni kan få njuta av resan.

Tack för att du bjussar på glimtar från galan, skoj att se när man inte kunde närvara.

Kramar!

Puma sa...

BStort GRATTIS Linda och grattis till din familj som har en sån underbar mamma och fru.Hoppas cancermonsterna håller låg profil i ert liv.
Kramar Hagasessorna/Gisela Rosenkvist Ankomstgrupp febr. 2010

Anonym sa...

Har läst din blogg några månader, men aldrig kommenterat. Hann tyvärr inte rösta på dig, men det gick ju bra ändå utan min röst. Du är en enastående person som aldrig verkar ge upp. Verkligen roligt att ni kunde genomföra USA-resan! Jag håller alla tummar och tår för dig o din familj.
/Yvonne i Luleå

Helene sa...

Du är så grymt vacker på varendaste bild!!!

Anne sa...

Grattis till vinsten än en gång!
Du ser ut att ha haft en härlig kväll med mingel och härlig stämning.

Hoppas ni kommer iväg till Egypten nu när det är kallt och mörkt. Önskar er allt gott och en mysig familjesemester.

Kram från regniga Västkusten!

Idas Höns sa...

GRATTIS!!!
Jag beundrar dig verkligen!
Allt gott till Dig & Din familj!
Kram Ida Harrysson, Hlk

Anonym sa...

jag tycker att du ska stava 'Tänk om jag även kan få segra över cancermonstren... ' i stora feta bokstäver!! du SKA segra över dom.. det önskar jag dig verkligen!! sa mycket kraft och glädje du utstralar, det beundrar jag starkt!! 1000 styrkekramar fran kalla münchen /fanni

Helen sa...

Grattis Linda!
Brukar bara läsa men har följt dig sen jag hittade din kattuppfödning via Aff.
Önskar dig, familjen och kissarna allt gott.
Och snälla pussa underbart vackre Rippe på nosen från mig.

Anonym sa...

Grattis till en riktigt värdig vinnare!

maria sa...

stort grattis linda!! jag läser din blogg varenda dag, men nästan bara från mobilen, så det blir aldrig av att jag kommenterar nuförtiden ...

är så glad att du kom iväg på din USA-resa och ni verkar ju ha haft det fantastiskt (trots krämpor). och så detta! smått overkligt :-)
nu ska du bara besegra cancern också. du ska!

kram!!!

Pernilla sa...

åååhh va roligt att du vann!!! jag röstade på dig. du är en helt otrolig människa, alla skulle nog vara som dig! många kramar Pernilla

M sa...

Stort grattis, vad glad jag är att du vann=) Nu ser du till att du vinner nästa kamp oxå!!

Kram!!

Anonym sa...

Grattis Linda!!! Jag följer din blogg och tycker du är oerhört stark! Du var jättefin på galan och grattis än en gång!

Mary sa...

Du är värd det! och jag röstade på dig!
Kram Göta från cancertjejer

Anonym sa...

En stor kram till en hjälte mamma. Kram från bloggläsare Karin

Unknown sa...

STORT STORT Grattis vännen !
Kramar i massor

Maja sa...

Åh vad härligt med en resa hela familjen! Det är verkligen guĺd värt!
Du är verkligen helt underbar Linda och så fin du är på alla bilder!!

Massa kramar!

Zahra sa...

Stort grattis det är du väl värd. Du är en fantastisk kämpe och förebild. Många kramar till dig och din familj!

Anonym sa...

Tack för all uppdatering från galan och allt omkring. Kul att se alla bilder. Du är så fin Linda. Håller tummarna att ni kommer iväg till Egypten. Blir så rörd varje gång jag kikar in i din blogg. Tänker på dig.
Kram malin

Ann-Louise [En bulle ur ugnen] sa...

Stort grattis til priset! :) Du är SÅÅÅ värd det! Kram