torsdag, oktober 28, 2010

NY KLÖSMÖBEL

Så där ja... nu har jag hjälpt min mamma att köpa en klösmöbel till katterna! :-) Ropade in en på tyska Ebay för de är mycket billigare där än i Sverige. En sån här fick det bli. Vi har också en sådan och trots tunga Maine cooner så är den fortfarande hel (ja, förutom de hängande mössen som Rippe "dödade" första dagen).

Under 600:- (inkl frakten från Tyskland).

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej om du känner att du orkar någon gång så får du gärna köpa en åt mej igen mina börjar bli slitna nu.Men gör det bara om du orkar.
Kram Inger

Johanna sa...

Oj vad billigt.... En sånn skulle mina buskatter oxå vilja ha tror jag.

Men jag kan ingen tyska så det vågar jag mig inte på!!!

Jättefin klätterställning och otroligt prisvärd måste jag säga :-)

Bezzie's och Magou's matte sa...

En sådan har jag sedan 2005 och förutom att mössen försvann omgående och att sisalrepen har lossnat på en pelare är den som ny. Jag kan inte heller tyska men det gick bra ändå!

Anonym sa...

Det är så billigt att det nästan borde vara kriminellt. :)))

Lena sa...

Hej ! Fin klösmöbel ! Men hur funkar det egentligen när man köper på E-bay med frakten och så om man köpt från utlandet ? Blir det inte dyrt ändå ?

Vi hade en klösmöbel där det hängde en boll i ett snöre. En kattunge lyckades hänga sig i den. Hade fått snöret snurrat flera varv runt halsen. Kom hem i sista minuten så jag kunde rädda den lilla som var nära att dö. De lyckas ju med allt !