måndag, oktober 11, 2010

MIN ONDA AXEL

Idag känns det precis som om någon har flyttat det onda i höften upp till axeln istället. Vaknade gång på gång i natt och det blev knappt någon sammanhängande sömn alls. Framåt morgontimmarna gick maken ner och hämtade en extra smärtlindrande tablett åt mig. Den hjälpte lite grann och jag kunde sova en stund till. Men det jobbigaste var när jag skulle klä på mig. Aj aj vad ont det gjorde! Tänk om det kunde få gå någon dag utan att det gjorde ont någonstans! Känns inte särskilt kul när det dyker upp nya ställen precis hela tiden.

På förmiddagen ringde jag till sjukhuset för att fråga vad jag ska göra med armen. En läkare ringde upp mig och han tyckte att jag skulle komma in idag och röntga. Ibland kan det bli frakturer på de ställen i skelettet där metastaserna sitter. Men eftersom jag ändå har tid på röntgen i morgon för en ny datortomografi i morgon så kunde de kolla axeln då också. Det är skönt att få en "hemmadag" också emellanåt.

Känner mig faktiskt lite nervös inför morgondagens datortomografi. Usch, vet inte om jag vill veta resultatet. Som vanligt blir det säkert dåliga besked. Smärta, trötthet, viktnedgång... = fler fula cancermonster?! :-(

I eftermiddag har vi haft besök här av min moster och mormor. Erik fick ett presentkort på ett lammskinn av min moster m familj i doppresent. Nu var de färdiga så hon hade med sig det. Åååå vad fint det var!! Han älskar att ligga och sova middag i vagnen på Williams skinn, så det blir roligt för honom att ha sitt eget.

Min snälla mamma har bakat goda bullar idag! Förutom smör, socker och kanel i dem så är det även rivet äpple. Det kan rekommenderas!

William matar moster "Bitta" med bulle.


Rippe kommer och gosar med Erik och "Bitta".


Tassimo-kaffemaskinen gör ett riktigt bra jobb här hemma. Maken är väldigt sugen på att vi ska kolla om vi kan köpa loss den efter de här test-veckorna.

Nu är jag alldeles ensam här hemma. Barnen följde med mamma hem och maken är fortfarande på jobbet. Inte ens hundarna är hemma. En tjej som bor här på vår gata är så gullig att hon erbjudit sig att gå ut och gå med dem emellanåt. Hon älskar hundar och det verkar som hundarna tycker jättemycket om henne också! :-) Frida blir alldeles till sig när hon kommer hit och far runt som en studsboll. Ska nog försöka vila en stund för jag blev jättetrött...!

12 kommentarer:

Helena sa...

Då blir de röntgen för dig imorgon då...så tråkigt med din axel.
Så jobbigt att få ont på fler och fler ställen.
Hoppas du fått vila lite idag!
Många kramar Helena

Anonym sa...

kram till dig och din familj från Sussi i Luleå

Grabbarna bus är: sa...

Krya på dig. Tänker på dig imorgon

Lotta A sa...

Så himla trist med den där bråkiga Axeln, Jag önska bara att det kunde få vara nog för din del.
Det räcker ju med allt ont nu....

Hoppas att det går bra i morgon på sjukhuset.

Trevligt att få lite besök.
Gott med nybakta bullar, de ser väldigt goda ut .

Tänker på dej inför morgondagen.
Kram Från Lotta

Grodan sa...

Hoppas undersökningarna går bra imorrn och att du får bukt med din smärta!

/Grodan

Anonym sa...

Så mycket värk - stackars dig!
Tänker på dig och det dumma cancermonstret.
Håller tummarna imorgon.

kram Gunilla N

Mamma Svartvit sa...

Tänker på dig!

Vilken god kaffe på den nedersta bilden! Kanske ska kolla upp det där märket Tassimo...

Anonym sa...

Läser om hur ont du har varje dag. Har du inte funderat på morfinpump? En jämn morfindos dygnet runt och extra tryck som du kan göra själv. Du ska inte behöva ha ont.

Anonym sa...

Linda,
Håller alla tummar för dig imorgon. Och hoppas du får en god natts sömn. Tänker på dig och din familj varje dag!!!

Kramar Hanna

Anonym sa...

Linda,
Håller alla tummar för dig imorgon. Och hoppas du får en god natts sömn. Tänker på dig och din familj varje dag!!!

Kramar Hanna

Åsa sa...

Jag hoppas det går över alldeles av sig själv i din onda axel. Hos mig flyttar smärtorna runt lite i ryggområdet. Vilka otroligt snygga bilder du lägger ut! Och Erik är ju söt som socker och sirap på samma gång. Kram!

Anonym sa...

I morgon vill vi ha ett positivt resultat, håller alla tummar jag har för din/er skull. Nån gång måste det väl få komma nåt positivt kan jag tycka.

Skickar en styrkekram till dig <3

Pernilla