måndag, oktober 11, 2010

MELODIFESTIVALEN 2011

Ända sedan jag var liten så har jag tittat på Melodifestivalen i stort sett varje år. Det är visserligen ett tag kvar tills vi kan följa delfinalerna på tv, men redan nu börjar tävlingen om vilka som kommer vara med.


I Melodifestivalen 2011 kommer det vara 32 bidrag som tävlar. En urvalsjury kommer välja ut 15 bidrag som skickats in. Ytterligare 15 bidrag kommer bestå av de som har specialinbjudits av SVT eller som SVT har valt ut bland de inskickade bidragen. Men sedan är det även två bidrag som kommer väljas ut via en webbjokertävling och det är just detta jag tänkte komma till nu. :-)

Jag har nämligen en vän som heter Jeanette och som jag lärde känna för ganska många år sedan på nätet då vi båda var med i samma "mamma-mailinglista". Mailinglistan är det tyvärr inte så mycket liv i numera, men flera av oss som var med där har fortfarande en hel del kontakt. Nu är det så att bland webbjokrarna så finns Jeanettes lillasyster Carina med!

Carina Schütz är en helt vanlig tjej med två tvillingflickor på 8 år och ett litet fosterbarn på 1 år. Hon har alltid skrivit och sjungit. Hon har ett stort hjärta till sången och musiken och med texter som berör och som är hämtade från livet. Lyssna gärna på hennes bidrag. Jag tycker att den är jättefin och min röst har hon redan fått. Kanske kan hon få en av dig också?! ;-)


"This time of year" av Carina Schütz 

Rösta på bidraget:
SMS:a 284 till 72211 3,60 kr/sms

Håller tummarna hårt för dig Carina! Hoppas att du blir en av finalisterna. Det är du värd!

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Jättefin låt!! Det är klart att hon förtjänar en röst!

Kram Elisabeth

Magdalena sa...

Håller med, underbar sångröst och en jättefin låt! Hon får min röst också! =)
Kram!

Carina Schutz sa...

Hej Linda!
Tusen, tusen tack för ditt fina inlägg, så fint skrivet!
Och tack alla, för era röster!
Kram/
Carina Schutz

Lotta A sa...

Jättefin på alla sätt , fin röst och underbar låt!
Hoppas hon går vidare till melodifestivalen.

Kram Lotta

Carina Schütz sa...

Hej Linda!
Vill bara meddela att tack vare ALLA er, kända & okända, vänliga själar, har jag nu gått vidare till omgång 2! Så ni som vill får gärna rösta igen eller/och om Ni kommer på fler så tipsa gärna vidare!
Vill också gärna tipsa om denna länk som jag såg på min sida, så att svt kan hitta bloggen: http://www.twingly.com/ping

Tack igen!/
Carina