tisdag, oktober 05, 2010

LEKFULLA BILDER

Jag tog ett gäng bilder på Erik i förmiddags och i eftermiddags hade jag även med William i studion. Kan ju säga att det är bra mycket enklare (och framför allt lugnare) att fotografera bebisar än en vild 2-åring som har massor av spring i benen och myror i brallan. Men varför försöka tvinga busiga att barn sitta stilla och posera när det är så mycket härligare med bilder där man kan se hur lekfulla de egentligen är?! :-)Williams t-shirt kommer från Kameleont design och märket på de gröna byxorna är KIK KID.

Det var någon som undrar vad jag har för hemmastudio-utrustning. Ska se om jag kanske kan få ihop ett inlägg om detta i morgon. Min lilla dröm var att ha en egen studio i källaren och att så småningom även kunna fotografera andra. Men så kom ju cancermonstren och satte krokben för detta...! :-(

Fast nu står ju allting uppställt och klart, så de stunder då jag mår bra och inte har alltför ont så är det bara att gå ner till källaren och leka! Jag har alltid älskat att fotografera och det är en rolig hobby som får mig att glömma sjukdomen för en stund.

19 kommentarer:

Anna sa...

Vilka underbara bilder!!!
Kram Anna V

Anonym sa...

Underbara bilder på en helgo kille!
Kram Birgitta

Ann-Louise sa...

Dina bilder är helt underbara! Kram!

Anonym sa...

Gör album till dina killar på alla foto du tar som de kan bläddra i och se hur fina bilder du, deras älskade mamma, tagit på dem! <3

All styrka till dig och din familj!

Kram Pernilla i Malmö

Lotta A sa...

Jättefina bilder på Willam, när han är i full fart och leker.
Härliga bilder som gör en glad.....

Kram från Lotta

Mamma Mima på Landet sa...

Du e ju klockren! Helt ärligt så e du grym! Jag skulle lätt gå till dej om du hade eget! Aaa... om ja bodde närmre förstås. =)
Kram! /Mima

Amanda sa...

så fina bilder..många kramar till hela familjen <3

Sara sa...

Härliga bilder Linda, du är superduktig :-) ! tänker på dig varenda dag och beundrar dig før det livsmod du utstrålar och hur du har kraft att vara en så fantastisk mamma upp i allt du genomgår!!!

Tillnågot mer världsligt ;) , gissar att du strävar med att bakgrunden på bilderna blir lite før mørk (kan se så ut på hørnen bla)? Hur långt från bakgrunden har du 'modellen'? Ha dem längst møjligt från bakgrunden så kan kanske skruva upp bakgrundsljusen några 'hack' och slippa att bakgrunden blir igengrodd.

Många, många kramar till dig!!! På många vis så har vi ju tr¨ffats 'genom' fotograferandet :-) !

Linda sa...

Sara: Åh, vad bra att du skrev detta... för det är precis en sådan sak som jag tänkt fråga dig om! :-) Jag har ju knappt aldrig fotograferat med studioblixtar innan så det är en helt ny värld för mig... men en väldigt rolig sådan!

Vet också en som är superduktig på att fotografera - och det är DU! Har alltid beundrat dina underbara bilder!

Kram kram!!

Lina sa...

Vilka fantastiska bilder du tar! Det är verkligen fullt av liv i dom! Man kan nästan höra barnskratten när man ser på dom!
Kämpa på, det här fixar du!!
Kram Lina

Lisa sa...

Vilka härliga bilder! Jättekul att se bilder på ett barn i full fart istället för att var stilla och posera för kameran.

Vad kul att fotostudion är klar så du har något roligt att leka med! Och så att vi får se de fina resultaten :)

Cecilia sa...

Kanonfina bilder! Skulle lätt anlita dig som fotograf!
Kram Cecilia

Malin sa...

Underbara bilder. Önskar jag kunde ha det intresset. Har tagit aldeles för lite bilder på barnen så det måste bli ändring. Kanske en hobby att ta tag i.

Tänker på dig mycket och önskar verkligen att du får må bra.

Kram från ännu en som lätt skulle anlita dig att ta bilder på mina barn.

Malin Upplands Väsby

Anonym sa...

Jätte fina bilder önskar ja hade dej som fotograf:))

Mamma Svartvit sa...

Vilka bilder! Skulle verkligen önska jag hade din talang (och utrustning).

Och pojken din är bara FÖR söt!

Rimfolina sa...

Så otroligt fina bilder! Du är så duktig! Önskar att vi hade haft dig som dagisfotograf! =) Kram.

Sanna sa...

Vilka fina bilder, vad duktig du är!! Jag hittade hit från Vimmelmammans blogg och jag fastnade direkt. Jag kommer definitivt att återvända!

Linda sa...

Underbara bilder!! Tycker de där barnen är i action är bäst!

Ratar de som barnen tar i skola/förskola och köper aldrig dem.

Hade varit väldigt roligt om du vill skriva vad du har för grejer och gärna ca pris. Är nämligen själv också sugen på lite mer utrustning för husbehov :o).

Kram

Anonym sa...

Ja det vore jättekul om du skrev vad du har för grejer.

Du är verkligen en duktig fotograf!