tisdag, oktober 05, 2010

ERIKS FÖRSTA VECKOR

Jag fick en fråga angående ett bildspel jag satte ihop när Erik var nyfödd och vart det ligger någonstans. Tänkte att om fler vill se så lägger jag ut det här på nytt...Kan bara inte riktigt fatta att det där lilla knyttet är vår Erik. Har svårt att föreställa mig att han var så liten!

21 kommentarer:

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

<3 nu har gråtit så det ser ut som nån hällt vatten på soffan. Så rörd av bildspelet! Hoppas dagen varit bra? KRAM!

anna sa...

Oj, vad fint blidspelet var! Jag har inte sett det förrut. Underbart för Erik att ha när han blir större! Jag har tittat in på Lottas blogg. Väldigt fina bilder på dej! Och VÄLDIGT många kommentarer om dej, antar att du läst. Lycka till, nu tror jag att det kommer hända nåt! Kram Anna

Helena sa...

Åh ett så vackert bildspel du gjort, blev så tagen!

Kram Helena

Malin sa...

Så himla tagen! Det var jättefint bildspelet.
Kram Malin

Anonym sa...

Det vackraste på länge. Tror ingen tar dig ifr dina killar:) kan säkert bli tungt en tid, men till slut så har dom hittat ngt som stoppar eländet, och som passar dig perfekt.
Jag tror på dig, du har en glimt i ögat. Det bådar gott.
Stor stor kram
Annika

Lotta A sa...

Det är så fint detta bildspelet!
Jag blir så rörd över, att se hur denna lilla fantastiskt söta lille kille Kom till världen, och hans första tid i livet.
Vilken Lycka............

Tänk att han nu är 10 månader!

Stor kram från mej.

Mamma Svartvit sa...

Så vackert... gråter...

Vår Natalie föddes i vecka 24+4, hon är 5 år nu men jag kan fortfarande inte se bilder på kuvös, grimma och saturationsmätare utan att gråta.

Pysslan sa...

Underbart bildspel. Tack för att du delar med dig! Kram Heidi

Anonym sa...

Den här gången orkade jag kolla på hela ditt bildspel (väcker så mycket minnen) och så fint och rörande det är. Vad duktig du är att få till det. Kram Christina

Ulli sa...

Vilket underbart vackert bildspel!!!

Sara sa...

Fantastiskt fint bildspel! Jätte rörande och vackert, och vad söt liten kille!!!!

Lisa sa...

Vilken fin liten pojke ni har! Underbar! <3 Som mamma till ett barn fött på andra sidan jorden i vecka 30 så var det gripande att se hur små de kan vara, jag var ju inte med då han föddes. Först 19 månader senare fick vi varandra. Vår lille var 1050 g tung och 40 cm lång. Nu är han en pigg och glad fyraåring.

Varma kramar från Lisa,
som hittat hit via vimmelmammans blogg.

Angelica sa...

Såg detta bildspel tidigare idag och blev jätterörd,mycket fint ihopsatt. Har själv en tös som föddes med akut kejsarsnitt i v 32 så jag vet hur känslan är. Nu har jag en pigg och frisk tös som i januari blir 3 år :)

Lycka till med allt!
Jag tror på dig.

s*tina sa...

Men så vackert -- blir mållös !
Blev otroligt rörd och berörd.
Skickar styrkekram:)

jessica sa...

Herregud. Tack massor för ditt inlägg! Den 1a dec 2009 födde jag en son, förvisso i v 42, stor och stark. Men i detta hade min svärmor gått bort i hjärncancer 2 veckor tidigare, vilket resulterade i att jag hade fokus på min sambo och hans sorg, att föda barn då var bara något jag var tvungen att göra. När Oscar föddes var min enda fokus på min sambo och hans tårar över att hans mamma inte kunde bevittna detta. NU när jag ser ditt bildspel och hör hur Erik skriker när han plockas ut, så spelas hela min förlossning igen framför mina ögon och jag gråter av lycka, lycka över en förlossning som kom ca 10 månader senare...som att uppleva det ögonblicket igen. Jag önskar er all lycka på er färd och dig alla styrkekramar jag kan ge.
Kramar Jessica

webbteck sa...

Vad duktig du är på att komponera ihop allt. Bilderna på "tvillingarna" är fantastiska.
Eftersom vi spenderat mycket tid på sjukhuset med vår dotter kända jag igen personalen, det ger en en tankeställare. Hoppas att du får må bra och inte får några biverkningar från strålningen från igår.
Kramar Sarah

Anna och Lovisa sa...

Vilken underbar film du gjort. Kämpa på. Många styrkekramar

Anja K O sa...

Underbart vackert, finns inte ord för att beskriva det fina bildspelet.
All styrka till dig o din fina familj.

Kram

Ingela sa...

Hej Linda! Jag vill börja med att säga att jag råkade hamna på din blogg via en gemensam vän vi har, men jag är fast! Jag bara måste ut och läsa om hur det går för dig, vilka upptåg barnen har gjort och titta på dina fina bilder! Jag gråter med dig, jag skrattar åt tokigheterna som händer runt dig/er och jag uppskattar din person, ja den som lyser igenom i din blogg! Ditt bildspel på Erik är verkligen jättevackert å du är så himla duktig på foto!! TACK snälla för att jag får följa dig i din vardag!

Vissa ord du skriver går rakt in i hjärtat och stannar kvar, det har fått mig att vara en mer närvarande människa och mamma, det har fått mig att älska ÄNNU mer och att LE! -För en dag utan ett leende är en dag som gått till spillo-

Massor av kärlek, ljus och värme till dig Linda!
Kram Ingela

Anonym sa...

Hej Linda!
Vad tagen och rörd jag blev över det fina bildspelet och vilken fin musik, tårarna väller fram...
Jag är också fast i din blogg, hoppas att du får må bra och att de kommer på något bot till dig snart.
All styrka till dig och din fina familj.
Kramar Catarina

Grabbarna bus är: sa...

Så fint o vackert