tisdag, oktober 26, 2010

DET VÄRSTA PÅ LÄNGE

Klockan är strax efter fyra på natten. Har fortfarande inte lyckats sova mer än några väldigt korta stunder. Något gör så ont på min högra sida att jag snart inte står ut!! Aj aj AJ!!! :-( Vet inte om det kommer från ett revben eller innanför eller vart det är. Levern kanske?! Eller nåt annat? Det här är iallafall det värsta på länge. Den onda halsen är som en droppe i havet i jämförelse.

Har tagit extra smärtstillande nu. Borde ha gjort det tidigare, men så tänker man att det där onda kan få en chans att gå över av sig själv. Inte så kul då när det bara blir värre och värre...

27 kommentarer:

Annica sa...

OJ, vad kämpigt du har det! Men kämpa på och hoppas du får sova nu. Kramisar.

Linda sa...

Ja, lyckades sova drygt en halvtimma, men vaknade för att det gör så himla ont igen! :-( Aj!! Ska testa varm vetekudde nu och mera smärtstillande. Får nog åka in om det inte blir nåt bättre snart.

Hanna sa...

Usch vad jobbigt, och just sova somman måste för att orka med resten av dygnet... Hoppas vetekudden hjälpte och att du sover en välbehövlig vila nu.

//Hanna

Helena sa...

Men usch vad jobbigt för dig.
Så himla tufft.

Många kramar Helena

Grabbarna bus är: sa...

Fy gumman :( Blir så ledsen för din skull... Själv har jag drabbas av nått i skulderbladen/nacke men det är ingenting mot vad du går igenom :(
Styrkekram!!!

Inkan o Ligan sa...

Hoppas det går över och att du får vara så smärtfri det går på er resa.
Kram

Anonym sa...

Hej!

Usch, vad det måste vara jobbigt. Jag minns när jag opererat käkarna och hade så vansinnigt ont, som tandvärk som ilade i hela ansiktet. Då grinade jag och mamma fick komma och hjälpa mig med barnen. Men mest fick hon komma för att trösta mig trots att jag var nästan 40.. Åh, jag önskar jag kunde trösta dig och hjälpa dig på något sätt. Om man vill skicka något till dig eller dina barn vart skickar man det då?

Stor kram från Ulrika i Umeå och Erika som är hemma från skolan idag med envis hosta.

Annika sa...

Fy vad jobbigt, det verkar inte finnas någon gräns på vad du får stå ut med. Hoppas att vetekudden och smärtstillande hjälpte. Önskar att det går över snart..
Du är verligen en kämpe,
Styrkekramar!

Lotta A sa...

Nä, fy det låter fruktansvärt med denna extrema smärta.......
Jag hoppas verkligen att det det nu har gett med sig, och att du kanske har kunnat sova en stund till.

Tänker på dej
Kram från Lotta

Johanna sa...

Stackars dig :-( Så ont ska du inte behöva ha...

Hoppas du kan få hjälp under dagen!!!

STOR KRAM

Åsa sa...

Hoppas att du mår bättre nu, men det är viktigt att du tar dina smärtstillande tabletter. Det är farligt för kroppen med smärta också.

Tant Otto sa...

Fy för att ha smärta...hoppas att du kunde somna och få lite vila ändå till slut.
Vetekuddar är bra de lindrar och värmer en stund ialla fall...
Hoppas att din dag idag blir bra ...solen skiner..
Efter regn kommer solsken!!
<3 Carina

Anonym sa...

Finaste Linda,
Fy fasen, hoppas att du har fått några timmars sömn och att värsta smärtan har gått över:(
Lider så med dig. Min pappa gick bort i cancer när han var 60 och det var så fruktansvärt att sitta bredvid och se hans smärta, tåliga, starka, sportiga pappa. Jävlars cancerskit. Tänker på dig och din familj varje dag. Håller alla tummar för att din/er resa till NY blir av. Du är bäst! Jag och så himla många andra hejar på dig och känner med dig, mer än du nånsin kan ana. Det går inte många timmar utan att mina tankar går till dig, hur du mår, vad du gör.
Styrkekramar Hanna

Angelica P sa...

Hej kämpe!
Hur har det gått för dig, fick du lite sömn till slut?
Hoppas denna dagen blir bra trotts allt.

Många kramar

miriam sa...

Kämpa! Hoppas att du fick sova nå! Vetekudde brukar kunna hjälpa...testat TENS nått? dem har inte funderat på smärtplåster åt dig?

Vanilla sa...

Usch, vad jobbigt! Hoppas verkligen att det går över!

Kramar

Anonym sa...

Vad jag har fattat ska man ju helst ta smärtstillande i förebyggande syfte. om an vet att man har ont kan man ta dom innan det gör riktigt ont. men det vet du väl säkert.

Lisa sa...

Hoppas det onda gett med sig lite och att du fått sova lite också. *kramar om*

Lisa (Shakiro på Cancertjejerna)

Anonym sa...

Hej Linda,
Hoppas att du lyckats somna och att smärtan till slut gav med sig. Om inte, åk in och begär hjälp direkt! Utan sömn fungerar ju ingenting...
KRAM bloggläsaren Eva

Mia sa...

Nej, jag fruktansvärt jobbigt. Hoppas du fick smärtlindring och fick sova lite.

Magdalena sa...

Såg inslaget om dej på Expressen. Har följt dej ett tag nu och tänkte ge mej till känna. Vilken fin film, vad fin du är och vilka underbara barn du har. Håller tummar och tår för dej och att du ska slippa din värk. Många kramar.

Orsakullan sa...

Hej Linda,
Nu har jag sett filmklippet om dig på Expressensajten. Jättefin film! En liten fadäs dock och det var att det stod "Lars, Petras man" fast jag antar att det var din...? Min röst har du helt klart!

Kram!

Anonym sa...

hej Linda

Såg dig på expressen på nätet.

Kram

caroline sa...

Oj. Är det högt upp i magen eller längre neråt? För jag hade så där fruuuktansvärt ont och då var det blindtarmen :S

Hoppas det blir bra.

Jeanette sa...

Stackare!

Har du fått sömntabletter? Jag lider av svår kronisk migrän, Läste nånstans att du har det också ibland. Smärtan bryter ju igenom men brukar kunna sova några i alla fall. Tar imovane.

Stor kram!
Jeanette

Anonym sa...

Stackars dig! Ingen ska behöva ha så ont! Hoppas tabletterna verkar och att du får sova. många kramar Gunilla N

Helena sa...

Värk är jättejobbigt... Både att det gör ont förstås, men också för att det tar så mycket energi (som man vill lägga på annat, barnen t.ex.).

Det finns ju något som heter morfinpump. Jag har ingen personlig erfarenhet av det, men har förstått att en del har blivit hjälpta av det. Att den smärtstillande medicinen liksom har blivit jämnare i dosering i kroppen, så att säga. Kanske vet du redan om detta, men jag skriver ändå...

Styrkekramar till dig! / Helena