tisdag, oktober 12, 2010

DET VAR DET

Nu är dagens röntgen-undersökningar avklarade. Först var det dags för en datortomografi. Fick börja med att dricka vatten. Det var 1 liter som skulle drickas på 30 minuter. Inte helt lätt att dricka så pass mycket på ganska kort tid, men jag lyckades få i mig det mesta.

Röntgen gick nog som den skulle, förutom det det var svårt att ligga med armarna som de ville nu när jag har ont i axeln. Efteråt fick jag gå till ett annat röntgen-rum och ta några bilder på armen och axeln. Får se om de hör av sig med något svar på den ikväll eller om det blir i morgon.Då återstår bara väntan på röntgensvaren. Eller bara och bara?! Det är ju det värsta! Sen är det ju klart man oroar sig inför svaret med tanke på att det inte har varit särskilt många positiva besked innan.

Inte känns det bättre heller med tanke på att jag fått ont på ytterligare ett par ställen. Dessa ställen sitter i bak på huvudet. Det känns nästan som om jag hade slagit i där, men det kan jag inte komma ihåg att jag har. Den sista kroppsdel som jag vill att cancermonstren hittar är just huvudet! :-(

Just nu är den här lille godingen ute på promenad tillsammans med sin pappa och hundarna. Det har blivit ganska kyligt ute så han fick inviga sin overall. Han fick en sån fin i fleece av sin mormor och morfar. Den är blå/turkos med vita elefanter och är köpt på Lindex.


I vagnen ligger nu även det gosiga lammskinnet som han fick av min moster m familj i doppresent.

Vill även visa en pärm som jag fixade i ordning till William förut idag. Han skulle ha med sig en till förskolan. Jag var i presentbutiken här i Habo, men där fanns dessvärre bara "tjejiga" pärmar med blommor, Mimmi och Betty Boop.Tänkte först att jag får leta någon annanstans istället, men så fick jag syn på de enfärgade och kom på att jag kan försöka dekorera den själv. Så med en vattenfast svart tuschpenna och ett ark färgglada klistermärken blev pärmen så här...

Ja, den blev ju faktiskt ganska söt! :-)
(får se bara hur länge han låter klistermärkena sitta kvar)

21 kommentarer:

Anonym sa...

Fina starka du!

Lotta A sa...

Skönt att sjukhusbesöket är av klarat!
Men , jobbigt att vänta på prov svaren......

Jag hoppas innerligt att det INTE finns något mera som "spökar".
Inte någon annanstans heller, utan att det finns någon annan förklaring till varför du har ont i bakhuvudet.

Så otroligt fin pärm som du har fixat till, du är ju fantastiskt påhittig och konstnärlig.

Mysigt med det fina fårskinnet!

Tänker på dej.
Kram från Lotta

Anonym sa...

Så fin pärmen blev säkert den finaste på hela förskolan och ingen som har likadan.Kram tänker på dej hela tiden Kram Inger

Ulli sa...

Vad duktig du är, pärmen blev ju tusen gånger finare än nån man kan köpa i butik.

Usch vad jag lider med dig, denna j...a cancer, när ska den få ett slut??!!

Tänker på dig o det tunga det innebär att vänta på besked.

Har nära familjemdlem som befunnit sig i liknade situation, men utan barn och det går ju som sagt inte att jämföra. Kram en bloggläsare (som hittade hit via Vimmelmamman)

Lindha sa...

Hoppas verkligen att de hemska monstren inte hittat till fler ställen och absolut inte till huvudet!!!

Gillar pärmen du gjorde till William. Man blir glad bara av att titta på den! Underbar! Måste vara mycket roligare för honom att veta att hans mamma gjort den BARA till honom!

Sköt om dig!

Kram Lindha

Helena sa...

Vill bara säga att jag tänker på dig!!!
Många kramar Helena

Ann-Louise sa...

Jag håller alla tummar jag har för att de stökiga cancermonstrena håller sig borta från huvudet!! Kram!

Magdalena sa...

Linda, jag hoppas så innerligt att det blir positiva svar på röntgen den här gången. Har de röntgat huvudet också sedan du kände av det onda där? Hoppas att det har någon ofarlig förklaring...
Så söt pärmen blev!
Hoppas att du kan sova gott på nya madrassen! <3 KRAAAM!

Johanna sa...

Håller tummarna för att ditt röntgenresultat är helt ok, inga mer cancermonster nu tack!!!

Pärmen blev ju jättefin, vad duktig du är!

Johanna sa...

Håller tummarna för att ditt röntgenresultat är helt ok, inga mer cancermonster nu tack!!!

Pärmen blev ju jättefin, vad duktig du är!

Grodan sa...

Hej Linda!
Hoppas verkligen att du får lite bra besked nu. Det är dax för det!

Nåt helt annat: var tvungen att testa Yoggin: den var supergod! =) Tack för tipset!

Håller tummar och tassar hårt hårt för att det inte har spridit sig mer!

Kram Grodan

Anonym sa...

Vad duktig du är Linda. Jag tänker på dig och din situation dagligen. Jag vet att du inte blir ett dugg hjälpt av att man tycker synd om dig men jag kan ändå inte låta bli att säga att jag är så ledsen för din skull. Så förtvivlat jävla sorgligt med den förbannade skitsjukdomen.

Jenny Stenman sa...

Alltså, klart snyggaste pärmen på förskolan till världens goaste pojk! Han har minsann en piffig mamma ;-) kram!

Mamma Svartvit sa...

Så otroligt fin pärm, önskar att jag skulle vara lika "spontant konstnärlig" som du...

Linda sa...

Tog de röntgen på hela kroppen denna gången med??

Linda sa...

Linda: Nej, bara magen. Tror det är för att kolla hur det är med metastaserna i levern. Vet inte om de även kan se lungorna där?

Sedan gjordes även en separat röntgen för axeln eftersom jag har fått ont där. Skelettscinten jag gjorde för ett tag sen visade upptag i axeln så det verkar som det finns nån skit där. Men läkaren ville också utesluta så att det inte var någon fraktur (skelettmetastaser kan göra skelettet skört och öka risken för frakturer).

Kram kram!!

Anonym sa...

Har du inte röntgat huvudet?

Linda sa...

Anonym: Jo, i somras gjorde jag det och då såg allt bra ut! Men då hade jag enbart spridning till ett par kotor i ländryggen.

Detta onda i bakhuvudet har kommit idag. Hoppas det har någon ofarlig förklaring, men det är lätt att tänka det värsta... tyvärr!

Nikki sa...

Åh vilken fantastisk kämpe du är! Jag har själv värk i kroppen och har haft det i 15 år. Inte som att ha cancer men dock gör det väldigt ont. Min son skulle också ha en pärm till dagis och jag hittade också med tjejiga mönster så han fick ta en svart så länge! Nu får jag ju dåligt samvete när du gjort en så fin pärm till din son!

Det där med det ond i huvudet så hade jag också för en eller två veckor sen och det gjorde jätteont där i bakhuvudet bara jag nuddade vid. Men jag kunde inte heller komma på att jag hade slagit mig. Jag har haft så förut för länge sen och det försvann och nu funderar jag på om det kan bero på att jag sovit med håret i en gummisnodd? Hoppas verkligen att ditt också försvinner och att det inte är något farligt i alla fall!du får är bättre än du befarar!Håller tummarna för att beskedet

Anonym sa...

Vilken underbar pärm. Så fin den blev.
Kram Lotta.E.

Sofia sa...

Jättefin pärm du gjort vilken bra idé. ha en underbar resA till New York : ) cyber kram Sofia i Moskva men som snart flyttar tillbaka till Hjo