torsdag, oktober 21, 2010

"KOMME BLOOOOD..."

Igår öppnade City Gross i Jönköping. Hade en timma att vänta mellan proverna och behandlingen så vi åkte upp dit en liten sväng. Det var fint där. Eftersom butiken är helt nybyggd så är det ju fräscht och fint i hyllorna (ja, förutom att de hade stoppat in gamla kakor i hyllan där bäst före-datumet var gårdagens datum *s*). Men vi handlade ingenting. Varken orkade eller hann stå i de långa köerna till kassorna.


Den här veckan behöver vi förresten knappt handla någon mat alls. Fick hem en leverans från Linas matkasse i måndags kväll. Då får man hem recept och ingredienser till fem luncher eller middagar. Verkligen supersmidigt att få hem allting till dörren och roligt att få ny inspiration i köket! :-)

William mumsar i sig färsk fylld pasta och frästa grönsaker.

William var förresten så rolig igår när vi satt och åt. Han försöker använda både kniv och gaffel när han äter. Det går ganska bra, men flera gånger hade han kniven inne i munnen. Jag sa att han får vara försiktig för annars kan det bli sår i munnen och komma blod. Oj, det snappade han direkt. Men så började han viska "komme blooood" där vi satt vid matbordet. Det lät som han berättade en skräckhistoria eller nåt. Hihi, får väl förklara på dagis nästa gång han ska dit så de inte börjar fundera över om han sitter och tittar på otäcka filmer här hemma. ;-)

6 kommentarer:

Lotta A sa...

Det låter smidigt med Linas Matkasse!
Kul att få en massa nya tipps och inspiration, till andra maträtter än det man äter i vanliga fall.

Barn är ju bara för härliga, men som sagt det kanske är bra att förklara på dagis. Så de inte tror att ni ser skräck film med er tvååring ......:-)

Kram från Lotta

Jeanette sa...

Hej Linda!
Vad bra att du är nöjd med vården på sjukhuset! Om du inte fått ngn s.k. second opinion, enl Georges hemsida så är det inte alla som erbjuds det, så hörde jag om detta företaget www.2ndview.nu på tv, tydligen ska chefen för radiumhemmet vara delägare i det. Förstår att det skönt att finnas på en mailinglista så man får lite stöd av andra sjuka.
Kämpa på! Härligt med resan.

/Jeanette

Yvonne sa...

"Komme bloood", hehe..ja, det är ju snart Halloween ;) Hoppas ni får en underbar resa så gott det går. Kram!!

En Eva sa...

Detta är en test! Jag är ganska nu bloggläsare hos dig men har försökt att skriva innan utan att "det kommer med". Just idag vill jag tacka för receptet på din mammas "firresoppa" - lagade den igår och den var verkligen suuuupergoood. Tack:)

Grabbarna bus är: sa...

Hahaha.. det är nog "haj-sången" som avslutas med "kooooommer blooooooood" :D
Du får googla på den.. handlar om "mamma haj, pappa haj.. etc

Linda sa...

Nu så har jag gjort ett litet inlägg o återigen. efter en riktig skitdag på jobbet o fick se detta så blev jag överlycklig!