söndag, september 05, 2010

VILL DU OCKSÅ TESTA?

Jag har fått erbjudande om att vara med i en kampanj för Pampers Active fit hos Buzzador. Ja, blöjor kan man ju lugnt säga att det är något som gått åt i en rasande takt här hemma nu den senaste tiden när William varit dålig i magen. Som Buzzador får man i denna kampanjen både testa dem på sitt eget barn, men även dela ut blöjor till sina vänners barn.Buzzador söker hela tiden nya personer som är nyfikna på att testa nya produkter och tjänster. Just nu har de extra många kampanjer för dig som har småbarn. Jag tror att det fortfarande finns en chans att få erbjudandet om Pampers blöjor. Vet att de även har en kampanj för Nestlés Drikki smoothies. Så har du inte redan anmält dig som Buzzador kan du göra detta HÄR. Det kostar ingenting utan är helt gratis! :-)

På tal om småbarn och blöjor. William kissade på toaletten för första gången nu i veckan! Från att inte ha visat minsta lilla intresse så har han nu ibland börjat säga till när han ska kissa. Duktig kille!

3 kommentarer:

Anna sa...

Vet du, jag har faktiskt anmält mig som Buzzador tack vare dig! Ska bli kul att testa på=)Har tackat ja till kampanjen så jag hoppas vi kommer med.
Vad duktig W är som kissat på pottan. Min E är inte ett dugg intresserad!
Hoppas du fått sova bättre i natt!

MommyRestless sa...

Låter intressant, men när jag klickar på länken får jag bara felmeddelande: Error not found...

Mia sa...

Fint det blev i köket.
Duktig kille han är. Brukar ju funka bäst när de får bestämma själva när de är redo. De blir så stora fort sen bara.

Hoppas du fått en bra natt och sovit bättre.
Kram