fredag, september 17, 2010

TÄNK OM VARJE DAG KUNDE BÖRJA SÅ HÄR

Tidigt i morse ringde det på dörren. Jag låg fortfarande kvar uppe i sängen och hade busbebisen Erik intill mig. Funderade på vad det kan varit nu som jag har missat!! Kunde inte komma på att vi väntade något besök och framför allt inte redan klockan åtta på morgonen. Men någon stod där utanför vår dörr och blev totalt utskälld av våra hundar, så jag tänkte att det är väl bäst att jag försöker ta mig ner för att kolla vem det var. Kikade först ut genom fönstret men kände inte igen bilen som stod utanför vårt hus.

När jag öppnade dörren så stod det en kille där med en frukostkasse till oss! Ah, just det ja... jag fick ju ett mail om detta häromdagen. Tyckte först det lät lite bra för att vara sant att vi skulle få frukost hem till dörren sådär, men det kom en hel kasse full av frukost från Arla. Just sån här reklam är himla trevlig att få, så gärna mer sådant! :-) Alltid roligt att få prova på nya grejer.


Vilken lyx att få frukosten levererad direkt hem till dörren!I kassen fanns färska frallor, smör, ost, juice och tre paket yoghurt. Yoggi har just nu kommit ut med en ny sort i tre olika smaker - mango, hallon/guava och blåbär/banan. Detta är den första yoghurten i Sverige som är helt fri från tillsatser. Den innehåller bara yoghurt, frukt och naturligt socker.


William mumsade i sig mango-yoghurt med god aptit!

Jag själv är egentligen inte sådär överförtjust i yoghurt. Jag åt det ibland i samband med att jag fått mina cellgiftsbehandlingar i vintras och våras. All frukt smakade då väldigt märkligt, nästan som om den vore rutten, så jag kan säga att jag fick lite avsmak för yoghurt och en del andra saker efter det. Men mangoälskare som jag är så smakade jag lite på denna och den var faktiskt god! Yoghurten var gul och krämig i konsistensen och hade ganska mycket mangobitar.


Arla Yoggi fri har hela 12% frukt.

4 kommentarer:

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Oj vad trevligt!!! Sån kasse hade jag gärna velat ha kl 8 en vardagmorgon. Då har de andra gått ocg jag sitter ensam här. Hoppas du haft en bra dag!

Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Mamma Fido sa...

Åh va härligt att få hem frukosten så där!

Lotta A sa...

Vilken härlig start på morgonen,Att få en sådan kul och lyxig överraskning!

Kram Lotta

kerstin sa...

åå vad skoj grattis till nomeneringen av tidningen mamma Grattis
sedan vad härligt med en frukost kasse på dörren
lycka till kram