lördag, september 25, 2010

SOVMORGON OCH KLÄDBYTARDAG

I morse fick jag sovmorgon eftersom barnen sov hos mina föräldrar och maken åkte iväg till Linköping ganska tidigt för att köpa grindarna. Nog blev det sovmorgon! Vaknade först när mamma och barnen kom hit. Då var klockan halv elva, men det kändes inte alls som den var så mycket. Har varit sjukt trött hela den här veckan och hade säkert sovit flera timmar till om jag inte hade blivit väckt.

Nu på eftermiddagen har jag och Malin varit en sväng på klädbytardagen här i Habo. Där var det ganska trångt och svettigt. Jag hittade några plagg, men ställde mig i kön för att betala ganska så snart. Höll lite utkik efter vinterkläder och vinterstövlar till de små grabbarna, men hittade tyvärr ingenting i rätt storlekar. Hade även behövt fler par byxor till båda två, men hittade inte särskilt mycket av det heller. Ska ta och rensa Williams lådor någon dag. Säkert finns det en del plagg där som lillebror kan ärva.


Vad har du satt för något konstigt i mitt hår mamma?


Det bara lyser bus ur lille Isaks ögon!

Just nu har två av mina vänner, Malin och Maria, tävlingar på sina bloggar. Var gärna med och tävla du också! Jag funderar på att ordna någon mer tävling även här. Ni får hålla utkik så får vi se om jag kommer på något roligt. :-)

Marias blogg - tävla om 200:- hos cb kids.
Malins blogg - tävla om ett fint sovskydd från Hand by MiMA.

6 kommentarer:

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Jag har svarta termobyxor i 86/92 och en grå rutig jacka och lite annant smått och gott efter Josef. Jag kommer med det en dag. Vill inte har något för det. Skönt med sovmorgon!

Du får gärna tipsa igen om min tävling om du vill ;)

Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Här är direktlänken om du vill göra lite reklam för min tävling,,,

http://mariasdagbok.blogspot.com/2010/09/tavling-om-200-kr-hos-cbkids.html

Kram!

Anonym sa...

Hej Linda
Hörde på jobbet häromdagen, där vi alla varit extra trötta hela denna veckan, att det är fullmånen som gör oss sååååå trötta!!! Nästa vecka är det ingen fullmåne då är vi pigga igen, eller hur!!!! kram eba

kerstin sa...

Bra Linda att du sov ut härligt för dig
sköt om ig ha det bra kram

Lotta A sa...

Det låter härligt med sovmorgon!
Synd att du inte hittade sådant som du sökte,På kläd bytardagen .

Fina foton på de små killarna.

Kram Lotta

Knastroll sa...

Vilka storlekar har dina barn, vilka är favoritfärgerna och gillar ni pösiga eller mer slimmade byxor?
Jag kan inte göra mycket, men sy kan jag. Så får jag bara ovanstående information och maila mig din adress så kommer det ett paket på posten inom kort. :)