onsdag, september 15, 2010

JAG GISSAR IGEN - TÄNDER??!

Jag har trott en himla massa gånger nu att vår lille Erik har tänder på gång, men icke sa Nicke. De små risgrynen lyser med sin frånvaro trots att han är drygt 9 månader gammal. Eftersom både William och Adam fick tänder tidigt (vid ca 3½-4 mån) så trodde jag att även lillebror skulle få sina runt samma ålder.


En gammal bild på William där han visar sina söta små "risgryn".

Men nu gissar jag iallafall än en gång på att tänderna snart kommer! Han gräver med händerna i munnen och dregglar kopiösa mängder. Sätter man på honom en dreggel-scarf är den genomblöt på mindre en kvart. Stackarn, han blir väl snart uttorkad! ;-)

Idag fick han en present med posten. Det var ett paket från MiMA med sex härliga haklappar i olika storlekar och mönster. TACK!! Det är hon som även har sytt det jättefina sovskyddet som Erik har till sin vagn. Det är riktigt praktiskt och används varenda! Beställer man ett sådant i tyget "Star" från Lundmyr går 100:- till Cancerfonden, förutom under oktober månad för då går hela 200:- dit!


Hand by MiMA


Söt liten haklapp med elefanter (Mairo).

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, Min theos tänder lös med sin frånvaro men nu strax innan han blev 9 månader ploppade 3 tänder fram på 2dagar.... så i morrn kanske din lille har en..går ju så fort, först känner man inte något o så dagen efter,

"aj, där var det nå vasst"!!

Kram till dig Linda, bland de vackraste av mammor helt klart!!!

Kramkram/ Anna

malinj80 sa...

När de väl kommer går de snabbt! Tror att Lilleman har nån mer på G!
Fina haklappar! Skulle också behöva ha fler! De ligger ju alltid i tvätten! Går åt en vid varje måltid!
Många kramar till dig!

Madelene sa...

Hej Linda!
Du har fått en sweet momy blogs award utav mig!
Kram Madelene

Paula Hjalmarsson sa...

Hej Linda!
Jag har skrivit på Theos hemsida om det fanns folk som ville ge ett bidrag så att du kunde få resa bort ett tag från sjukhuset och vardagen men det finns inte någon som har visat något intresse, jag har skrivit under blogginlägget "min oro och rädsla". Jag läser din blogg varje dag och nu såg jag att du vill köpa en ny madrass så jag undrar om du vill skicka ditt konto nummer på theos sida: theo.5min.se där kan du skriva mail till oss. Låt oss hjälpa dig genom att bidra med lite pengar till madrassen. Jag vill eller vi vill göra någonting för dig, vi har skänkt pengar till cancer fonden. Du ger mig så otroligt mycket så nu är det min tur att ge lite tillbaka.
Kram Paula

kerstin sa...

kram kerstin
Hemma idag förkyld