söndag, augusti 22, 2010

RUTSCHKANA OCH SKOLSTART

I det allra största av paketen som William fick igår var det en rutschkana! Han älskar verkligen att åka rutschkana! Vem var denna från?! Hittade tyvärr inget kort eller något där det stod eller så har något av barnen lyckats rycka bort det innan jag hann läsa.
Ett av få leenden vi sett idag. Det har tyvärr mest varit gnissel och gråt.

Han har varit ganska grinig i eftermiddag över att han så gärna velat åka mer än han har orkat. Flera gånger har han varit på väg upp för stegen, men står sen där på skakiga ben och gråter för att han inte orkar hela vägen upp. Han har även sett och hört brorsorna leka och velat vara med, men har bara orkat någon minut. Så större delen av dagen har han vilat i vagnen eller i min famn.

Vi har även förbrukat ungefär ett helt blöjpaket sen igår. Tror det blivit ett blöjbyte i kvarten eller nåt! Jobbigt är det för han är jätteledsen varje gång han bajsar. Det gör nog ont i magen och svider i rumpan. Stackars liten! :-( Undra om han har samma sjuka som jag hade tidigare i veckan? Jag hade i och för sig enbart hög feber och inga andra symtom. Men småbarn kan ju ibland reagera med lös mage även vid andra åkommor än just vanlig magsjuka.
Bilarna kan också åka rutschkana!


Det var nästan som födelsedag för Simon också! Han har lekt nästan hela dagen med presenterna som William fått. ;-)

I morgon är det skolstart. Adam börjar i 5:an och Simon i förskoleklassen. Tror nog det pirrar lite i deras magar. Jag har lovat att åka med Adam med bussen. Det är lite nervöst med bussen nu när vi har flyttat och han måste även byta buss på ett ställe. Men det kommer säkert gå bra!

2 kommentarer:

Lotta A sa...

Så kul att han fick en rutschkana!
Stackars liten att han inte är riktigt piggelin och jobbigt med magen som bråkar.....
Hoppas att det snart vänder!
Så att han blir frisk och kry så han kan leka mad alla sina fina presenter.

Kram från Lotta

malinj80 sa...

Han fick rutchkanan och Little People bindgården av oss och Emma o m familj. Se till så han är försiktig bara med rutchkanan=) Kan ju hända en del allvarliga olyckor med dem=)
Roligt att han tyckte om den!
Kram Malin