lördag, augusti 07, 2010

NU VET VI HUR DET GÅR TILL

Idag har vi varit på bröllop. Min kusin Jocke har gift sig med sin Hannah. De är så gulliga ihop de två och passar verkligen jättebra tillsammans! :-)Jag stannade inte kvar så jättesent. Är rätt trött och så kräver ryggen liggläge emellanåt. Men det var väldigt trevligt och roligt annars.

Tänk att om precis en vecka är det vår tur. Då är jag också gift! Det känns fortfarande lite overkligt på något sätt. Men de flesta förberedelserna är klara nu... klänning, kostym, brudbuketten, ringarna, bokat buss och en middagskryssning ute i Stockholms skärgård. Åh, en sån underbar dag att se fram emot! :-)

10 kommentarer:

S*Kimatos Maine coon sa...

Vilken underbar dag ni kommer att få!
Det är ni värda!

Lotta A sa...

Jättefina foton!!

Nu har eran nedräkningen börjat......
Om mindre en vecka är det dags för dej och Lars.
Men det låter som ni har koll på läget, och det mesta är fixat och förberett inför er STORA DAG!

Kram Lotta

Mamma Mima på Landet sa...

Åh va mysigt det kommer att bli! =) Synd bara att du inte kan fota dej själ, jag älskar verkligen dina bilder som du tar! Du e verkligen grym! Min gubbe e åxå rätt så duktig, men inte i närheten av dej! ;)
Kram på dej!/Mima

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej väånenn! Bra att ni fick se hur det går till då :) Du kommer bli en så vacker brud!! Så synd att det är så långt till Stockholm... Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/

Linda sa...

Fint kort & speciellt det med riset, försökte få till det när min bror gifta sig, men de stod uppe på ett berg på Hisingen & det blåste halvstorm...:-D Så allt ris hamnade på oss själva som kastade det hela tiden..

Lycka till om en vecka..

Fröken M sa...

Åh vilka härliga bilder ! jag vill oxå gå på bröllop :)

äppelblomman sa...

Vi var oxå på bröllop igår!!! Det blev sent för våran del... Klockan tre gick vi hemåt;-) Inte så ofta det händer längre som småbarnsföräldrar;-) Ja tänk om en vecka är du FRU!!! *avis*
Kram K

Kristina sa...

Härligt med bröllop. Ber att du ska få en nya krafter under veckan så du ska få njuta av ditt eget bröllop. Kram Kristina

Jessica Nellie & Oliwer´s Mamma sa...

va fina dom va :)

Tant otto sa...

Vilka fina bilder du tar...jag blir inspirerad...va har du för kamera? Jag har en Nikon d40x som jag bara älskar...min stora hobby är fotografering och hästar!!
Tar sjukt mycket bilder!!
Hoppas att ditt bröllop blir fantastiskt ...spännande att gifta sig på Globen!! Kan vem som helst göra det?..jag är höjdrädd och skulle aldrig våga..