lördag, augusti 28, 2010

MATFESTIVAL

Ikväll har vi varit iväg en liten sväng till stan. Det är mat- och dansfestival i Rådhusparken. Tyvärr har vädret inte varit det allra bästa idag så det var inte så jättemycket folk där. Det mister liksom lite av sin charm att sitta utomhus och äta mat och dricka öl när det regnar och är kallt.


Jag och de två små när vi var på väg mot bussen.


Nästan som tvillingar i sina likadana gosiga lurv-jackor (av märket Name it) som de fått av Gunilla m. familj.

Vi testade några olika rätter som vi delade på. Det blev lite av varje, bl a någon wok-rätt, kycklingspett och tortillas med nachos.


God mat, men lite kyligt var det allt att sitta ute. Bara 11 grader. Inga ljumma sommarkvällar längre precis.


Rådhusparken i Jönköping


Adam diggar till bandet som spelar och lirar på sin luftgitarr.


Erik ligger och pillar på sina fötter (som vanligt).


Dags att åka hem...!

Jag kastade bollar på burkar och vann en gullig giraff. Fast jag kan tyvärr inte skryta över att jag var särskilt duktig. Jag fick inte ens ner alla burkarna, så giraffen var ett tröst-pris. ;-)


Trött liten kille. Dags att sova!

Även jag är rätt så trött, så det blir snart sängen för min del också. Hade egentligen tänkt att svara på lite mail. Det är många som hört av sig nu det sista, men tyvärr har jag varit riktigt dålig på att skriva tillbaka. Ni ska iallafall veta att jag verkligen uppskattar alla era mail, sms och kommentarer!

En del undrar hur jag mår. Jo, det går lite upp och ner. Det har gjort så himla ont på revbenen på ena sidan. Det är på den opererade och strålbehandlade sidan. Fick ont där för ett tag sen. Sedan blev det lite bättre, men nu är det sämre igen. Kan knappt sova på den sidan eller ta djupa andetag för då gör det jätteont! Försöker för övrigt att hålla mig sysselsatt med lite av varje för att slippa tänka för mycket.

3 kommentarer:

Lotta A sa...

Trist när vädret inte är på topp.
Och Regnet och kylan slår till, det blir ju dessvärre inte det samma att vara ute då.

Men det ser ut som ni fick en mysig liten tripp i alla fall.
Gott att pröva lite olika maträtter!
Jättefina foton på er alla.

Jobbigt att det åter har blivit värre med smärtan vid dina revben.
Hoppas att det ger med sig snart!

Kram kram från Lotta

Minna sa...

Fina bilder!

Hälsningar från andra sidan Atlanten! (USA)

Kristina sa...

snabbläser från en annan dator då min har brunnit. Tänker på ditt revbens onda, du har inte fått en låsning, revbensupphakning där? Efter min strålning hade jag jätteont i ett revben i veckor och till slut var jag hos en sjukgymnast för min whiplash o sa om mitt revbensonda och då visade det sig vara en låsning som jag fått av att ligga på strålbehandlingsbordet. Kolla med sjukgymnast. Många kramar Kristina