fredag, augusti 13, 2010

I MORGON...!

I morgon kl 14:50 gifter vi oss! Då får ni hålla koll och se om ni kan få en glimt av oss i SkyView.


Det finns en webbkamera på nätet där man ser Globen.

14 kommentarer:

Mamma Mima på Landet sa...

Jag ska sitta bänkad framför datorn å hålla tummarna för att jag ser nåt! =) Tänker på er imorgon! Grattis å massa kramar!
/Mima

Lotta A sa...

Japp, jag kommer sätta alarm på min telefon och väckarklocka.Så jag inte missar att kanske få se en liten skymt av er......hoppas, hoppas att jag får se er!

Stor lyckokram till er båda!

Therese sa...

Va spännande. Hoppas du får sova gott inatt och vakna utvilad imorgon. Ni har en stor dag framför er! Love is in the air:)

HildeM sa...

Gratulerer så masse med morgendagen! Håper det blir fantastisk vakkert!!! Til lykke og hurra for dere!

Klem

äppelblomman sa...

O så spännande!!! Ha en superbra dag. Tänk att på söndag morgon vaknar du som FRU!!!!!! *avis*
Stor kram K

Anonym sa...

Hoppas att ni får en underbar dag!!
Kram från Pallis

Annelie sa...

Jag kan ta all din ryggvärk i morgon. Jag kan ta ditt illamående och trötthet också. Ett par nageltrång tar jag också gärna om det skulle behövas. Ja,nu är det ju bara frågan hur vi ska ordna detta praktiskt. Kasta ut allt som är skit och det som känns som skit genom fönstret och tänk dig i fantasin att jag är där och plockar bort all skit och tar det till min skrot i stället för din.
Kramar Annelie

Calle Höglund sa...

Hej Linda,

Fick höra om denna blogg via mina föräldrar idag. Habo är ju alltid Habo när det kommer till spridandet av information som du ju säkerligen vet... :-) Minns dig sedan låg- och mellanstadiet. Vill bara önska dig en helt fantastisk bröllopsdag här i Stockholm där jag nu själv bor. En otroligt rörande blogg och en fantastisk styrka du visar upp. Jag skall aldrig klaga på något igen. Det glädjer mig att sådana kämpar fortfarande finns och med den mentalitet du visar upp så kommer du fixa detta galant. Det sägs att solen skall lysa över Stockholm imorgon på din bröllopsdag så håller mina tummar för det. Jag har alltid varit skeptisk mot bloggar men du skall få äran att bli den enda jag någonsin kommer följa :-) Ha en fantastisk helg och ett underbart bröllop här i Stockholm.

// Calle Höglund

Anonym sa...

Lycka Till på eran stora dag,från en som följer din gripande blogg.Önskar er all lycka i värden. Kram.

Anna Smid sa...

Önskar er ett stort LYCKA TILL idag på eran stora dag!

Kram

Ann-Louise sa...

Jag hoppas ni får en alldeles fantastisk dag idag och just nu så lyser solen i alla fall väldigt fint här i Stockholm och jag hoppas det fortsätter! Är lite sugen på att traska bort till Globen i eftermiddag och se er live :-)

Helen sa...

Önskar er en underbar dag!
Har följt dig sedan Aff och kattuppfödningen; i tysthet dock.
Men idag måste jag få säga GRATTIS!
Helen i Skåne

Sara sa...

Stort grattis till er idag på er alldeles unika, särskilda och egna dag! Den kommer för alltid vara betydelsefull och speciell för er!

Kram till er!
(från en trogen läsare men oftast "anonym" då jag inte kommenterar så mycket)

Frida sa...

Åhh vad kul:-D Grattis