tisdag, augusti 03, 2010

HEMMA IGEN

Hela familjen (ja, iallafall nästan, min sambos lille goding är tyvärr inte här för han är hos sin mamma den här veckan) är nu samlad under samma tak. Precis som det ska vara! :-)Jag har varit hemma hos mina föräldrar hela eftermiddagen och kvällen. Dessvärre har jag mest legat på soffan. Har mått lite konstigt idag. Jag kände mig ganska pigg när jag åkte, men det onda i ryggen kom tillbaka medan jag var där. Förutom det har jag varit extremt trött och känt mig konstig i huvudet och ögonen. Det har nästan känts som jag håller på att bli sjuk. Jo jag vet, jag ÄR ju sjuk, men jag har inte mått riktigt som vanligt idag.

Jag vill tacka min farmor och faster så jätte-jätte-mycket för all hjälp idag! De har varit här och grejat i rabatterna nästan hela dagen. Trädgården har tyvärr inte alls hunnits med den här sommaren så där fanns hur mycket ogräs som helst. Jag har känt riktigt dåligt samvete gentemot de fina blommorna. Det känns som de stått där ute i rabatten och gråtit över att ingen har tillräckligt med tid för dem. Men nu är där riktigt fint igen! :-)


En himla massa trädgårdsavfall blev det som ni ser!

4 kommentarer:

Malin G sa...

Ååååh igen... Vilken toppen-farmor och vilken toppen-faster!
Hoppas att natten blir OK!
Kram

Lotta A sa...

Underbart med sådana hjälpsamma människor, De är guld värda!
Härligt att barnen är hemma igen.
Kram Kram

Anonym sa...

Hoppas natten varit bra och att du fått sova. Fin blogg du har Linda, tänker på dig- kram

Therese sa...

Hihi...det var inte länge sen som Theo också satt som en räka. Helt plötsligt en dag rätade han upp ryggen och bestämde sig för att sitta stadigt:)

Skönt att få fixat i trädgården. Min trädgård har förfallit senaste veckorna. Den var så fin i början på sommaren men nu behöver det rensas ogräs igen. Så trist att göra nu när sommaren snart är slut bara, finner ingen inspiration.

Ta hand om er! Kram