söndag, augusti 08, 2010

HAR MÅNGA ATT TACKA

I fredags kom ett paket med posten. Där i låg det här underbara ljuset. Det är doftljus som smälter och luktar riktigt gott! Detta och ett gulligt kort kom från min snälla och omtänksamma klasskompis M (eller ja, före detta klasskompis för vi pluggar ju inte längre, men vi gick tillsammans på turismlinjen för en massa år sedan). TACK!!


Så här ser ljuset ut först. Det sitter en magnet i ljusstaken så att ljuset fastnar.


Efter en stund smälter det och flyter ut.

Vill även tacka min gulliga farmor och faster för all hjälp med trädgården! Det är så fint där nu. Stort TACK också för alla goda muffins!

Och idag fanns en överraskning när vi kom hem till mina föräldrar. I hade varit där och lämnat en kasse med jättegod mat och mumsiga bullar. TACK SNÄLLA!! Just hjälp med matlådor betyder mycket när jag åker in till sjukhuset varenda dag och har en sambo här hemma som mer eller mindre avskyr att laga mat.

Vill även tacka alla er som bidrar med pengar till cancerforskningen via min insamling till Cancerfonden. Summan där är nu uppe i otroliga 27 270:-!!Blir så rörd av hur många det är som tänker på oss och finns där för oss! Vet inte hur jag ska kunna tacka er alla tillräckligt.

Ibland hör man från en del som drabbats av svåra saker att de upplever att vissa drar sig undan. Men jag kan faktiskt inte säga att det är särskilt många av mina vänner som försvunnit. Alla mina underbara vänner finns fortfarande kvar och det är jag verkligen glad för! Vet inte om det kanske är för att jag själv har ganska lätt att prata om min sjukdom? Annars kan det ju säkert vara så att folk inte riktigt vet vad de ska säga som gör att de drar sig undan.

5 kommentarer:

Lotta A sa...

Jag kan föreställa mej att det betyder extra mycket, att det finns så många fina människor omkring dej.

När man som du är sjuk och befinner sig i en jobbig situation. Med behandlingar , läkarbesök och inte alltid kanske är så pigg.

Då är det guld värt med alla fantastiska människor som finns där. Som kan lyssna och de som ställer upp i ur och skur.

Det är fantastiskt så bra din insamling har gått!
Hoppas det fortsätter att trilla in mera.......

Kram Lotta

MizzMadden sa...

Men vilket härligt ljus. Var kan man göra så fina inköp?

Anonym sa...

Jag "ramlade in" på din blogg för en tid sedan och har blivit kvar. Tror att det först och främst var dina fantastiska bilder jag fastnade för, men har så klart gripits av det du nu kämpar mot.
Vad gäller dina bilder så vill jag bara säga att du har inspirerat mig så mycket. Jag älskar dina jordnära, vardagliga iakttagelser som du lyckas ta till helt andra dimensioner! Under många år har jag plåtat en hel del, men inte tagit det vidare, men sedan jag sett dina bilder och läst det du skrivit och kikat in på de fotolänkar du rekommenderat har jag fått en ordentlig kick och börjat våga mer och mer. Och det är såååå kul! Tack snälla du!
Ser fram emot att få se många fler vackra, roliga bilder från dig. Önskar också dig och din blivande make en underbar bröllopsdag, men framförallt önskar jag dig all styrka, ork och kärlek så att du kan fortsätta besegra cancern.

Hälsningar och kramar från mig, mamma till en pojke med komplicerat hjärtfel och sambo med en man som alldeles nyligen passerade den "magiska" femårsgränsen efter sin cancer (ingen garanti, men ändå en viktig milstolpe).
Frida

Mia sa...

Jag är tacksam att du låter oss följa dig så nära i din kamp. Kan man göra något för dig så känns det bra.

Ljuset är köpt på Willys. Glade är märket.


Det doftade härligt så jag kan gissa att det doftade underbart när det brunnit en stund.

Kram

Anonym sa...

Du är värd all uppmuntran och stöd som finns!

Många kramar Gunilla N