söndag, juli 18, 2010

2-ÅRSTROTS

Sitter just nu i lekparken och tittar på när grabbarna leker. Vilka underbara och fina barn vi har! :-) Men riktigt så kändes det inte precis innan vi gick. 2-årstrots kan mer eller mindre göra en så smått tokig. W märker nog att han kan testa mig lite extra just nu. Jag har ju ont i ryggen och kan inte lyfta bort honom när han gör saker han inte får. Öronen stänger han av. Men utelek funkar bra. Då får han utlopp för sin energi.


Aktiv, busig, härlig, mysig, rolig, gullig, glad, arg... ja, vår 2-åring har många egenskaper! :-)

Min rygg är verkligen kass. Värre än den varit innan. Tabletterna jag fått utskrivna hjälper inte så mycket. Testade nu att kombinera dem annorlunda och idag höjde jag dosen lite av den ena sorten. Står inte ut med att ha så ont hela tiden. Blir trött och lättirriterad. :-( Natten som gick vaknade jag i stort sett varje gång jag vände mig i sängen. Jobbigt!

Nä dags att bege oss hemåt. Ska fixa en lätt lunch och sen blir det nog vila en stund på soffan!

4 kommentarer:

Lisbeth sa...

Skönt på sätt och vis att höra att det är fler som har trotsiga barn, fast mitt är ju 3,5 år. ;-) Skrev just ett inlägg om det. Förstår att det är jättejobbigt, känner igen mig. När man har ont så blir ju tålamodet inte heller det bästa. Ändå är de ju underbara!!Tur ändå i allt elände att man har dem. Vad gjorde man annars? Styrkekramar till dig

Lotta A sa...

Sina barn är ju det mest fantastiska som man har här i livet.
Så mycket glädje och lycka de ständigt ger en , på en massa olika sätt. Men man får även känna på enorma prövningar, när de ska igenom alla "trotsåldrar".

Även att våra är stora så kan jag känna att de kan nästa driva mej till vansinne , när de tjafsar emot och gör totalt tvärt emot vad man säger.
Så hej och hå , så många olika stadier man ska ta sig igenom med sina barn.........

Det låter super trist med din rygg, och att inte heller värktabletterna nästan gör någon nytta längre.
Hoppas att din nya kombinering gör susen så att du för en stund får god smärtlindring.

En stor kram från mej.

Anonym sa...

Linda, prova att lägga en tempur-madrass ovanpå din vanliga madrass. Man vänder sig inte lika ofta under sömnen och vid ryggproblem är det avlastande.
Hoppas du snart får någon riktig och varaktig hjälp med din rygg men det här kan vara värt att prova.
Kram från Anna.

Mattias, Bakemyday.se sa...

Baka kokor till eller med dem! =) Jag kom på små roliga kakor som liknar leksaksklossar. Perfekt att göra med småbarn, tänkte att det kanske är kul? Kolla in här om du har ork och lust: http://bakemyday.se/?p=400

Ha det bäst//Mattias