fredag, juli 23, 2010

OM PRECIS 3 MÅNADER...

... har jag en son som fyller 11 år! Hur tusan gick det till?! Jag som fortfarande bara är 25! ;-)Nu har jag suttit och beställt lite bilder från Crimson. Tycker att de är ett av de bästa labben vad gäller framkallning av bilder. Är i stort sett alltid nöjd med bilderna därifrån och sen så brukar de vara väldigt snabba också.

Jag har haft en rätt så bra eftermiddag och kväll. Läkaren ringde förut idag och sa att jag kunde ta mina tabletter var 3:e eller 4:e timma istället för var 6:e, så nu har smärtan inte hunnit bli riktigt sådär hemsk och outhärdlig. Får hoppas att jag kan sova lite bättre i natt.

Har även använt tens-apparaten flitigt under dagen. W lyckades tyvärr ge mig en ordentlig stöt med den. Jag låg på soffan när han kom och vred upp ena reglaget på max samtidigt som han kom emot en knapp. Det bara knäppte till i plattorna på ryggen och ilade till i hela kroppen. AJ!! Han fattade ju inte riktigt vad han hade gjort så han blev såklart ledsen när jag vrålade till.

På tal om något helt annat - jag har köpt skor idag! Lyckades hitta ett par på rea i en skobutik här i närheten. Det var den första skoaffären jag tittade i och de första skorna jag provade. Bra pris och dessutom väldigt sköna! Att det skulle gå så smidigt att hitta ett par skor trodde jag inte. :-) Men stort tack till alla er som tipsat om fina skor på nätet och även tack till er som jag kunnat få låna skor av.

Innan jag kramar kudden och försöker få några timmars sömn går mina tankar till E och hennes familj. Massor med kramar till er! ♥ ♥ ♥ Dåliga besked ska hålla sig borta ju. :-( Du SKA vinna över den dumma cancern!

7 kommentarer:

Lotta A sa...

Tänk vad åren går, tycker inte det var länge sedan du var gravid med Adam. Nu blir han 11 år!
Åren har bara rusat förbi.......

Åh, det låter härligt att medicinen har gjort lite mera nytta nu när du tar dem lite tätare .

Så kul och vilken tur att du har hittat ett par skor !
Att finna dem på första försöket....
Det är ju inte alltid det lättaste, att hitta några som man trivs med och som är sköna.....

Trevlig helg och en stor kram.

kerstin sa...

grattis ja tiden går.
Vilken tut du har som hittade skor grattis,
kram sköt om dig kerstin

Kajsa Bergman Fällén sa...

Toppen med att medicinerna äntligen hjälper! Kram

by Liha sa...

Hej!
Välkommen in till min webshop med handgjorda barnartiklar i textil. Adressen är http://www.byliha.cybersite.nu

Hälsningar
Lindha
by Liha

Linda Horn sa...

Vad skönt att du nu kan ta tabletterna tätare!!! Genom att ha täta tablettintag, kommer du att ha större chans att få värken att gå ner över tid med... om det nu bara inte är nåt dumt som sitter där, som gör ont. Men det är det inte, får inte!!

Vilken tur du hade med skorna!! Jag hittar aldrig bra skor... och när jag väl gör det, så kostar de skjortan.

Hoppas att allt annat går lika smidigt med! Kram

Therese sa...

Åhh...du tar så många fina bilder! Måste va hur kul som helst med egen studio:)

Tack för erbjudandet om att få besöka er och leka lite. Skulle vi gärna göra.
Fast... ni har ju så mycket på med bröllop o allt... finns det då någon tid över för besökare?:) Om erbjudandet står kvar så är vi lediga framöver, har inget planerat alls de närmsta veckorna. Semester ska inte planeras. Hihi.

Hoppas ni har en mysig helg. Kram

Kristina sa...

Så tråkigt med din ryggvärk, jag fattar ju hur hemskt det är. Har du prövat att smörja in ryggen med muskelsalva typ aloe heat lotion eller Set and free, (den kan jag ej leva utan) det kan vara ett komplement till tabletterna.Den både värmer kyler och smärtlindrar.
Vad kul att ni ska gifta er och att du hittade skor. Allt gott önskar jag dig