måndag, juli 12, 2010

INTE SÅ STOR IDÉ

Duschen jag tog i morse känns totalt meningslös! Jag flyter snart bort. Det lär nog bli en bit över 30 grader idag också. Det var så varmt och klibbigt i sovrummet i natt att jag har vaknat massor av gånger. Det har lille E också gjort. Fast han har vaknat pga sin jobbiga hosta. Han är pigg för övrigt, men just nattetid har han så jobbig hosta.


E ligger och myser och drar i storebrorsans hår.

Detta är min sista hela vecka med strålning så behandlingen börjar gå mot sitt slut! :-) Fast någon dag faller visserligen bort denna veckan när jag ska iväg till Linköping och läggs på nästa vecka. Tycker det känns lite läskigt att de ska sticka mig i ryggen så jag hade mer än gärna hoppat över detta. Nog för att man har börjat bli lite van vid stick, sprutor och sånt vid det här laget, men vänjer mig helt gör jag nog aldrig.

PS. Vill förresten göra lite reklam för min kompis Malins bloggtävling där ni kan vinna en tröjhållare från Onetex. :-) Tävlingen pågår den här veckan.

3 kommentarer:

Linda Horn sa...

Hihihi, nu myser jag!!! Har lite bus på gång, du märker nog av det snart. Kan dröja någon dag dock.....

Hoppas att besöket här i stan i alla fal inte blir alltför otäckt för dig!! Säg till om du behöver taxi! ;-)

Kram

Linda Horn sa...

Hihihi..... har du fått mail?????
Kram

malinj80 sa...

Tack för reklamen =)
Tror jag o dian grabbar kan slå oss ihop med hostan. I natt hostade jag till när jag matade Lilleman så han började störttjuta! Mikael vaknade o undrade vad jag höll på med =)
Kram Malin