söndag, juli 11, 2010

HUR SKULLE DU HA GJORT?

Funderar lite hur jag ska göra med "håret" på bröllopet. Ska jag ha peruken på mig - eller ska jag strunta i den?! Mitt hår är än så länge så pass kort att det inte är särskilt mycket till frisyr. När det gäller peruken så ser ju den ut som den gör. Går inte fixa till eller variera den särskilt mycket. Möjligtvis kanske man kan hitta något att dekorera huvudet eller peruken med. Ja, jag vet inte...

Hur skulle du ha gjort? :-)Blogstart.se

13 kommentarer:

Elisabet sa...

Hej Linda! Jag har hittat din blogg av en slump. Vi känner inte varandra, men jag har gripits av din berättelse om vad som hänt dej och din familj. Har läst här flera gånger även om jag inte kommenterat. Jag har själv peruk sen många år, inte pga cancer, utan för att jag har en sjukdom som heter alopecia. När jag gifte mej hade jag bara håret som vanligt, men jag hade skaffat en alldeles ny peruk för det tillfället. Men om du vill ha peruken tycker jag att du kan fråga där du fått den utlämnad, om dom har några tips på uppsättningar, kanske en blomma i ett hårspänne el. liknande?! Om du känner dej bekväm utan peruk tycker jag att du ska ha så. Du är vacker i båda! Och du är en väldigt stark person. Jag hoppas verkligen att ni får en bra bröllopsdag, och naturligtvis att du kommer att bli frisk! Kramar från Elisabet

Linda Horn sa...

Jag skulle nog ha struntat i peruken, och kanske hittat på något fint att ha på huvudet istället. En liten hatt, i samma tyg som klänningen? Eller också bara ha håret som det är.... Tycker du är jättefin i ditt "nya" hår!!!

Kram

Lisa sa...

Jag skulle lätta vara "naturlig"! Du är så himla vacker!

Elsa sa...

Håller med de andra som kommenterat: Du är så otroligt vacker som Du är. Fantastiskt vacker - kommer att bli en härlig brud.

äppelblomman sa...

Jag skulle nog vara "naturlig" tror jag... Och du är verkligen jättefin i ditt kort hår!!
Kram K

Kristin sa...

Tycker verkligen du ska vara naturlig och bara vara sådan du är. Du är så vacker som du är. Kanske ett par fina örhängen om du har hål i öronen? Kram

Fia sa...

Jag instämmer med alla andra - du ska vara du! Det är då du är som vackrast!

Mia sa...

Tycker du ska ha ditt korta fina hår. Du är jättefin i kort hår. Ditt ansikte blev så fint då.

Kram

Anna Smid sa...

Hej Linda!
Jag tycker också att du ska köra naturligt. Tittade på kortet på dig och A i inlägget under och du är verklogen jättefin i ditt korta hår!

Ha en bra dag!

Kram

Rimfolina sa...

Jag röstar också för din nya egna frisyr, du är så fin! =)

kat sa...

det är en svår fråga och kanske svår att sätta sig in i om man inte förlorat sitt hår. Personligen skulle jag nog vilja våga vara utan peruken, våga vara stolt, för alla kommer alltid stötta och antagligen hylla dig om du vågar.
Däremot så kanske man inte känner sig som sig själv, "det här är inte jag", att man vill ha den snygga frisyren när man gifter sig..

det kan bli hur många vändor som helst.
Men jag skulle nog vilja våga om jag var du och jag tror att alla i din omgivining kommer beröras och känna ännu mer för er på er stora dag.

lycka till!

Lotta A sa...

Svår fråga, och det är nog bra du själv som känner vad som känns bäst.
Men jag tycker att du är superfin i ditt egna hår som du har.
Jag kan tänka mej att det skulle kunna vara fint att ha en krans i håret som är av samma sorter som brudbuketten.Som är bunden hos en blomster handlare.
Eller något diadem.......
Det finns ju mycket fint som man kan ha även om man inte har så mycket hår.

inkan8 sa...

Jag skulle se ut som du gör nu.
Du är fin Linda !
Kram Inkan o Ligan