lördag, juli 31, 2010

HÄRLIG ÖVERRASKNING

Igår kväll fick jag en sån härlig överraskning. Ett gäng kompisar kom hit och hade med sig jättegoda pajer, sallad, tårta och kladdkaka. Jag har verkligen världens bästa vänner!! :-)


Fick även en jättesöt somrig blomma och så några fina teckningar av I och A. Tack snälla!

Det var dock lite livat först innan de små övertrötta barnen hade somnat. Även jag var trött och somnade ganska snabbt sen när alla hade åkt hem. Trodde jag hade sovit hela natten när jag vaknade, men när jag tittade på klockan var den bara strax efter ett på natten. Hade med andra ord bara sovit ett par timmar. Sen ville den dumma ryggen inte låta mig sova särskilt mycket mer. Man kanske skulle köpa sig en bättre säng och se om det hjälper. En Tempur-madrass eller något? Fast de är ju tyvärr rätt dyra.

4 kommentarer:

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Linda! Du är en sån härlig vän själv! Jag blev så glad när jag tog in JP i dag och du var på första sidan. Omslagflicka!!!
Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com

Anonym sa...

Linda - jag blir arg och ledsen att du är drabbad av cancermonstret. Och jag tycker att det är så ORÄTTVIST!!

Ge inte upp - kämpa vidare!

Vilken fin familj och vänner du har runt dig. Det betyder mycket.


Kram igen! Gunilla N

Anonym sa...

Kan du inte få en tryckavlastande madrass via vården? Värt ett försök iaf. Jag fick pga att jag tappade mycket i vikt efter mina canceroperationer och fick ont på höfterna

Kristina sa...

Kul med tidningen. Du har inte fått ngn typ antidecubitus madrass eller liknande från hjälpmedelscentralen? Kolla med arbetsterapeuten vad de har som hjälpmedel i madrassväg. Jag fick en i höstas som är som ett slags gele i och som hjälper till att man ej får trycksår. Kram