onsdag, juli 21, 2010

EN HÄNDELSERIK MÅNAD

Månaden juli närmar sig sitt slut - och snart är det augusti! Månaden då det väntar flera roliga händelser för oss. Tror väl inte att någon här har missat att vi ska gifta oss då. Vigseln blir i en Skyview glasgondol på Globen den 14 augusti kl 14:50. Antalet gäster är begränsat till endast 16 (då med oss och prästen inräknade), så det blir ett litet bröllop med våra allra närmaste. Men är det fler som vill se när vi åker upp till toppen är ni såklart välkomna att stå där nere och titta! Vi förväntar oss att det kommer lika många och tittar på oss som det var när kronprinsessan Victoria och Daniel gifte sig för några veckor sedan. ;-) Hihi, nä inte riktigt kanske.


Bild lånad från Nixa design.

Tanken var först att vi helgen efter vigseln skulle ha dop- och bröllopsfest för resterande släkt och vänner som inte följer med oss upp till Stockholm. Men efter en hel del velande hit och dit så har vi tänkt om lite. Det är ju så många vi vill bjuda och kostnaderna för allting springer snabbt iväg - och ska vi ha möjlighet till ett liv även efter bröllopet så måste vi begränsa oss. Jag vet ju inte riktigt när eller om jag kommer att bli frisk. Med hus som vi nyss köpt och små och stora barn som hela tiden kostar så känns det bra att kunna ha en liten slant kvar på kontot för oförutsedda utgifter.


Globen SkyView

Så den 21 augusti blir det "bara" E:s dop och dopfika efteråt i församlingshemmet. Vi kommer även passa på att fira W som fyller 2 år veckan därpå. Men själva bröllopet och firandet av att vi gift oss sker i Stockholm. Hoppas att ni som väntar på inbjudan till vårt bröllop inte blir alltför besvikna för att den inte kommer dyka upp.

Med andra ord - det blir ett litet bröllop - men ändå en stor dag för oss! :-)

7 kommentarer:

Fia sa...

Tack så jätte mycket =)
Lycka till med bröllopet.
Vi gifte oss på våran 10-årsdag i smyg.Vi satte in en annons i tidningen så alla fick läsa där vad vi skulle hitta på under dagen =)

När vi låg på NEO så var det jätte många tvillingar också.Det var två stycken som hade kommit redan i vecka 25.
Hur kom det sig att eran prins kom i vecka 32?
Våra tjejer kom pga att 1/3 av Novas moderkaka lossnat så det blev akutsnitt.

malinj80 sa...

Tycker ni gör helt rätt med bröllopet. Ni gifter ju er för eran egen skull o inte andras.
Hade iofs varit roligt o varit med men jag hade nog sldrig åkt upp i den där glaskulan ;) Jag blir ju höjdrädd när jag ställer mig på en stol=)
Kram På Dig!

Mamma Mima på Landet sa...

Vi valde också att ha ett mindre bröllop. Bara för att det skulle bli av. Man kanske drömmer om det där jättestora. Eller iaf det där man kan bjuda alla man vill. Men risken med det är ju att man aldrig gifter sej, eller har skulder ganska många år. Tycker det är tråkigt att det ska behöva vara så. Men jag tycker att ni gör helt rätt! Sen är ju det hur coolt som helst att ha gjort det där uppe i luften! =D Du får bildbomba här på bloggen, så får vi ju alla vara med på ett eller annat sätt! =)
kram/Mima

Lotta A sa...

Det låter som en underbart härlig Augusti månad ,med mycket roliga händelser.
Jag kan föreställa mej att det ,kommer att bli så Coolt att gifta sig i en glasgondol!
Verkligen ett annorlunda bröllop.

Jag tycker att det var ett klokt beslut att hoppa över en stor fest.
Kostnaderan springer dessvärre snabbt i väg..........
För När man har Familj och hus så finns det alltid hål att stoppa i.

All lycka till inför er kommande vigsel.

Kram

Matilda sa...

Så vacker du är

kerstin sa...

Hej Linda Tack
Hoppas du har fått sova inatt
kram k
Ps jag gifte mig i Stadhuset i Stockholm
Brukar säja det tog längre tid att silja mig än att gifta mig..*ler*

Anna sa...

Ett litet bröllop är lika mysigt, om inte mysigare, än ett stort!
Vi ska också ha dop/2-årskalas för C och E den 21 augusti=)