tisdag, juli 27, 2010

BAKSLAG

Jag skrev igår att ögonmigrän-anfallen med blixtar framför ögonen äntligen har försvunnit. Det skulle jag nog inte ha gjort för i morse när jag höll på att duka fram frukost kom de tillbaka! En halvtimma höll det i sig, men sen har det varit bra resten av dagen. Och som vanligt - ingen huvudvärk! Skönt!

Ett bakslag även med ryggen. Den har gjort ont hela dagen. Fast förmodligen är det mitt eget fel. Det var väl helt enkelt inte skitsmart att gå med barnvagnen till och från vårdcentralen i morse. Men äldste sonen hade fått en tid hos en läkare för han hade så ont i sin handled. Han klagade över den redan igår kväll och sa till mig att han trodde att han hade brutit den. I morse var det ännu värre och han kunde inte ens röra på fingrarna (fast det har blivit bättre under dagen). Det verkar hur som helst bara vara en stukning, men det gör ju förstås ont det också.


W leker i väntrummet på vårdcentralen. Han älskar att laga mat vid spisen... så ett litet kök, bord, stolar och tillbehör står på önskelistan till 2-årsdagen!

För att spä på den onda ryggen ännu lite mer så har jag varit iväg nu i eftermiddag och provat klänningen igen som jag ska ha på bröllopet. Ska få den uppsydd till rätt längd och fixad så att axelbanden och allting stämmer. Idag provade jag klänningen med den bh och de skor som jag ska ha till. När det gäller klänningen så var det egentligen inte den jag fastnade för först när jag bara såg dem på bild, men när den kom på så var det ju den jag skulle ha! :-) Är ju lite begränsad också i och med att huden ser ut som den gör efter strålningen. Vill ha en som täcker de områdena så mycket som möjligt, och det gör denna.

2 kommentarer:

Anna(Cliffen sa...

Vilken jäkla otur att blixtarna kom tillbaka, hoppas de är tillfälligt. Ät mer smärtstillande, du ska inte behöva ha ont! Det har jag hört så många gånger. Ge dej inte förrän smärtan ger sej. Lycka till med brudklännings-utprovningen! spännande. kramar Anna

Lotta A sa...

Attans , att det kom tillbaka igen det där med blixtrarna.......

Så kul att du fann en klänning som du trivs i, och som har det du söker hos en brudklänning.

Aj, aj så jobbigt med ryggen!
Kanske har den blivit lite mera överansträngd. I och med promenaden.

Kramar från Lotta & Ante