fredag, juni 11, 2010

SOMMARLOV

Jag sov verkligen som en kratta natten som gick. Hade sååå ont i ryggen! Igår kväll var det värre än värst. Toarullen hade ramlat ner på golvet och jag skulle bara plocka upp den, men ryggen låste sig totalt och istället landade jag på golvet och kunde omöjligt resa mig. Det gjorde så ont att tårarna bara rann. Men med min sambos hjälp lyckades jag till slut komma på fötter igen. Men att somna var inte lätt. Minsta lilla rörelse högg till som en kniv. Dumma dumma ryggen!! :-(

Vid 5-snåret i morse vaknade E och ville ha mat. Men sen hade han ingen lust alls att sova mera, så vi låg och lyssnade på ösregnet som smattrade mot fönstren. Som tur var så slutade det regna när vi skulle iväg på A:s skolavslutning. Det var en mysig avslutning. Massor av fin sång och musik och bra och underhållande tal från både präst och rektor. Efteråt fikade vi i församlingshemmet.De ringde förresten från sjukhuset idag och sa att jag har en tid för MRT på tisdag. Skönt att få en tid så pass snart. När jag träffade läkaren igår så trodde han ju att det skulle ta flera veckor.

Ikväll har vi firat min kusin som tagit studenten. Grattis J och hoppas ni får det jätteroligt ute ikväll! :-)

2 kommentarer:

Lotta A sa...

Usch , det låter helt fruktansvärt med din rygg.
Hemskt med den smärtan,men tur att sambon fanns hemma så du kunde få hjälp att komma upp.

Fin bild från skolavslutningen!

Kram

Anonym sa...

Du är en sån supergo människa, Linda!! Verkar ha ork och energi över för alla, orkar tänka på andra trots att du har det så tufft. Är verkligen enormt imponerad av dig!!
Hoppas att du slipper ryggontet snart
Stor kram från Ulli (KaOl)