tisdag, juni 08, 2010

MYCKET I KALENDERN

Ja, nu börjar det bli fullt i kalendern inför de kommande dagarna.

På torsdag ska jag till Ryhov för att ligga i någon simulator inför strålbehandlingen som börjar nästa vecka (skit också... har visst glömt att fylla i mina tjusiga tuschmarkeringar på min överkropp de senaste dagarna, bäst jag gör det så de inte försvinner helt).

På fredag är det skolavslutning. Håller tummarna för att det blir fint väder då! Trist är det iallafall om det är samma väder då som just nu. Regnet vräker verkligen ner!

Nästa vecka med start på måndag är det dags att börja med strålbehandlingen. Varje vardag i fem veckor! Kommer nog kännas hur drygt som helst att behöva åka till sjukhuset varenda dag. Är redan så less på att vara där.

Undrar lite hur jag kommer reagera på strålningen, eventuella biverkningar och så. Längtar inte direkt efter att få ont på fler ställen än jag redan har. Ryggen och min vänsterarm är inte ett dugg roliga för tillfället. Dessutom har jag fortfarande inte så mycket känsel i ett par av mina fingrar efter operationen. De har somnat. Undrar om de någonsin vaknar igen?! :-(

Detta och en hel del annat finns i min kalender just nu.

6 kommentarer:

malinj80 sa...

Säg bara till så kan ju komma till er o ta barnen!
Och nån gång kan jag följa med så kanske vi kan ta en shopping runda efter=)
Tack för fikat i dag!
Kram

jungfrun sa...

Sympatiserar verkligen med dej - jättetrist att behöva åka varje dag till sjukan. Du får trots allt inte tappa gnistan utan tänk framåt, tiden går ju trots allt foort.. Kramar i massor

Anonym sa...

Detdär med fingrarna, kan det inte vara så att dem kanske råkat sy i en nerv? har hört om sånt :)

Mima sa...

Skickar en stor styrkekram till dej! Du klarar dethär gumman! /Mima

äppelblomman sa...

Du har en bloggaward att hämta hos mej!!!
Kram K

Emma Johansson sa...

Usch, jobbigt att vara där varje dag! Men försök tänka positivt och framåt! Jag tror att det är fler än jag som läser bloggen som kommer tänka på dig och stötta dig!
Skickar styrkekramar till dig!