onsdag, juni 16, 2010

MÄRKT FÖR LIVET

Idag fick jag sex små prickar tatuerade för att det så enkelt som möjligt ska gå att ställa in strålnings-apparaten. Nu behöver jag inte vara så noga med att alla streck och kryss som sitter ritade här och var ska sitta kvar. När man duschar och det är sommar och varmt är det ju lätt att de försvinner eller färgar av sig på kläderna.

Idag var E hemma hos en kompis medan jag var på sjukhuset och W är hos mina föräldrar. Löser det lite dag för dag just nu, men fr o m i morgon har W en förskoleplats! Så vi ska vara där på inskolning på morgonen. Jag tror och hoppas att han kommer trivas bra där. Han älskar ju när det händer saker och ting och tycker om att vara med andra barn, så vi får hoppas att detta blir bra.


E tillsammans med min kompis båda barn. Sötnosarna!! :-)

Jag fick förresten träffa en läkare idag eftersom jag har så svårt att sova när jag har ont i ryggen. Fick några starkare smärtlindrande tabletter utskrivna som hade en mer långtidsverkande effekt. Han tyckte jag kunde ta en på morgonen också för att slippa ha ont, men jag försöker nog klara mig med Alvedon, Ipren, tens-apparaten och vetekudden om dagarna och testar de andra inför natten. Måste få sova!

4 kommentarer:

kerstin sa...

hej klart han kommer att trivas där Hoppas de är en bra Fsk
Lycka till imorgon kram

Anonym sa...

Tänker på dig. Såg att du var med i en studie. Jag strålades ju förra gången jag hade bröstcancer och saknade att ngn berättade vad man kunde smörja huden med. När det var som värst sa en kompis köp vitt vaselin. Det var det enda som hjälpte så jag kunde ha armen hängande neråt när jag var helt skinnflådd.
Hoppas allt går så bra det kan Kram Kristina

Kristina sa...

tryckte fel det var jag som skrev kommentaren ovan som blev anonym

Lotta A sa...

Hoppas det går bra på inskolningen på dagis för lille William, idag.
Jättefint foto, så söta de är!
Kram