måndag, juni 14, 2010

DET GJORDE JÄTTEONT

Idag har jag varit på första strålningen så nu är det "bara" 24 gånger kvar. ;-) Lite undrar man ju hur det ska kännas när man aldrig varit med om det förut. Men det var inget att oroa sig så värst mycket över för det kändes i stort sett ingenting. Sköterskan bad lite om ursäkt för att det hade tog ganska lång tid, men jag tyckte att det gick rätt så snabbt!



Det värsta idag var att det gjorde ont när jag skulle lägga mig ner och jätteont när jag skulle resa mig upp! Min rygg är verkligen inget rolig just nu. Blir inte bättre för var dag som går heller utan snarare tvärtom.





4 kommentarer:

malinj80 sa...

Fint du har fått det här!
Har enfråga från Mikaels chef: Om du skulle kunna komma dit o fota när de testar sina klubbor?
Jättefina kort förresten!

Kram

Anonym sa...

Skönt att det inte kändes nåt med strålningen, men trist med ryggen!! Om du får klartecken på mrt:n - vilket jag verkligen hoppas att du får - skulle jag råda dig att gå till en naprapat. Jag har i alla år, sen jag var 10 år typ, haft stora problem med min rygg, och inte blev de bättre av att jag blev så stillasittande. Nu går jag på behandling varannan vecka, två gånger massage och en gång naprapat, och så om igen med massage. Jag kan ärligt säga att utan naprapaten skulle jag vara sängliggande för jämnan! Det enda som hjälpte mig när det var som värst innan jag startade behandlingarna var att jag fick en elförhöjning under huvudet i sängen - så att jag kunde höja upp huvudändan på sängen. Lite sjukhussängsaktigt, så att man halvsatt. Det var det enda sättet jag kunde vara på då...

Hoppas det löser sig för dig i alla fall!!!

Kram - pssst: vad fint du gjort!

Ludmilla sa...

Skönt att du är igång! Du kommer vara klar snabbare än du tror. Hur många gånger i veckan är det?

Anna Smid sa...

Hej! Vad fint du har fått det här på din blogg!