onsdag, maj 26, 2010

RITSCH RATSCH

Nu är förbandet borta! Stod inte ut med klådan längre och i morse när jag duschade kom det in vatten... så nu är det väck! Har smort in med Aloe vera och den värsta klådan har lagt sig. Men undra på att det kliade. Inte nog med att det kändes som mängder med små myggbett - det såg ut som det också!Man kan bli på riktigt hemskt och ruttet humör när det kliar har jag märkt. Har sovit urdåligt i natt. Sen så är det lite mycket just nu. Bland annat väntan på vad de hittade när de opererade mig. Hur många lymfkörtlar var smittade av cancer? Hur såg det ut i bröstet? Hur blir den fortsatta behandlingen? Kommer jag bli frisk?!

Är så less på sjukhus och allt sånt just nu. Är det inte man själv som ska dit så är det något av barnen. Jag ska inte klaga - det är jättebra att man får vård när man behöver det! Men just att behöva det är riktigt surt.

Måste in någon dag och fixa en bröstprotes också. Efter operationen fick jag en ful vaddprotes. Den sitter inte så bra och skuttar både lite hit och dit.

11 kommentarer:

malinj80 sa...

Fy sjutton. Förstår att det måste ha kliat!
Jag håller alla mina tummar för att allt är bra efter operationen.
Och SJÄLVKLART SKA du bli FRISK!
Finns inget annat alternativ!!!
Kram på dig!

Lisbeth sa...

Usch ja, att gå och vänta måste vara jättejobbigt. Hoppas att du snart får besked om vad som ska hända. Tänker på dig och håller tummarna.

Anonym sa...

Du kanske är allergisk mot tejpen, det är jag och det kliar fruktansvärt med vissa tejpsorter. Man kan be dem byta till annan tejp.

Anonym sa...

Hoppas verkligen att allt ser bra ut efter operationen.Håller tummar och tår.
Och kliandet kan ha berott på tejpen/plåstret, jag är också känslig mot sånt.
Kram Helen

Ulli (kaol) sa...

Usch din stackare - förstår att det känns jättetungt mellan varven! Håller tummarna stenhårt för positiva besked. Stor kram

Elin sa...

Hoppas du snart får svar på det snart. Ja, det va skönt att det minskat på mig. Men eftersom det är spridning till lymfkörtlar OCH skelett, OCH hjärnhinna så kommer jag inte kunna opereras. Men jag får bra mediciner å behandingen biter, så de kan hålla cancern tillbaka. Men det känns ju sådär att leva med cancern hela tiden.. Inte så skoj. Som tur är så märker jag ju inte av den jävla objudna gästen. KRAMAR till dig!

Jag är på väg att bli vuxen! sa...

Ja usch vad jobbigt med sjukhus och allt vad det innebär :( Hoppas du är riktigt frisk nu så du har "gjort ditt" på sjukhusen!!!

Oskar kan förstås inte säga Rika, lite svårt när det är ett R i. Han säger Tita eller Tika, lite olika. Men bättre än iihh hehe.
Syskonlika är dom absolut! Och det är ju dina med!!

Kram

malin sa...

Snälla goa Linda, du får gnälla ibland också. Du går igenom ett helvete och jag beundrar dig att du orkar vara så stark och bra mamma och sambo med din cancer (som du förhoppningsvis inte har längre. Gnäll när du behöver det! Kram

Lotta A sa...

Det klart att man måste få gnälla när allt känns jobbigt och trist!

Jag hoppas innerligt att beskeden du väntar på bara är positiva, och den där förbannade Cancern kan flyga och fara och aldrig någonsin komma tillbaka.....
Tänker på dej!
Kram Kram

Anonym sa...

Hej Linda
Fattar att du har det jobbigt o nu väntan på svaren efter operationen också.
Men det finns inget annat än att du SKA BLI FRISK
Håller alla tummar o tår för dig

Många kramar Helene A

Trebarnsmamman sa...

Kli är vidrigt! Har själv något som heter dermografism och det medför att jag ibland har extremt mycket klåda och jag är den första som ställer mig upp och säger att klåda är rena humörsmarodören.

Man blir sur, vresig, ledsen, arg, deppig...och så kan man inte sova :(

Skickar en kram och hoppas att klådan ger med sig!