lördag, maj 22, 2010

MINA MÅL

När jag fick reda på att jag hade cancer så kändes hela behandlingsperioden evighetslång! Det gör den fortfarande ibland och det är lite svårt att se ett slut på eländet. Men jag försöker sätta upp delmål. Blir lite enklare att hantera det då.

Första delmålet var när cellgiftsbehandlingarna (6 x taxotere och epirubicin) var avklarade. Mitt andra var operationen då mitt ena bröst och lymfkörtlar togs bort. Nästa mål är när jag är färdig med strålningen som jag ska påbörja om några veckor.

Men hur som helst. Medan jag låg på sjukhuset nu och hade opererats så uppnåddes ytterligare ett mål - nämligen min insamling till Cancerfonden! Målet var 15 000:- och det har nu kommit in hela 15 150:-! Åh vad glad jag blir att ni är så många där ute som skänkt pengar till cancerforskningen. Ett stort TACK även till alla er som hjälpt till att sprida länken till insamlingen.Jag har nu satt ett nytt mål på 20 000:- till den 31 oktober 2010. Att jag valt just oktober är för att den månaden har Cancerfonden sin rosa bandet-kampanj för att öka medvetenheten kring bröstcancer och samla in pengar till fortsatt forskning. Varje år får 7 000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Det betyder att var nionde kvinna drabbas någon gång i livet. Men även om antalet diagnoser ökar, är det fler kvinnor som överlever sin bröstcancer i dag bland annat tack vare framgångsrik forskning.

3 kommentarer:

Kajsa Bergman Fällén sa...

Heja heja! Kram

Marie sa...

Precis som du, har jag ocså satt upp delmål hela tiden
- svårt att greppa allt på en gång.

Tyvärr känns det lite långt till nästa "cancermål", då det är att avsluta herceptinbehandlingen i februari 2011...

Men man kan ju gå imellan med lite privata mål
- som en tjejfest nästa helg =)

Ha´re gott!
Kram

kerstin sa...

hej ja tack vill bli inbjuden kram