onsdag, maj 05, 2010

DAGENS LÄKARBESÖK

I eftermiddag har jag varit på sjukhuset för att kolla upp bröstet som börjat göra ont igen. Men läkaren trodde inte det var någonting som jag behövde oroa mig för. Troligen en reaktion på att cellgifterna gör sitt jobb. Fast idag har det kliat mer än gjort ont. Det har även blivit som en liten knöl på sidan av bröstet där det även är lite rött.

Men operationen blir den 18:e maj, så jag hoppas de får bort allt då så jag slipper gå och fundera över vad som är normalt eller inte. Som det är nu så blev det en förbättring efter första omgången cellgifter. Då slutade det klia och göra ont och bröstet var inte längre lika rött och varmt som det var innan, men sen tycker jag inte att det hänt mycket alls efter det.


Den här lille busungen var med på sjukhuset och det var full fart på honom i väntrummet. Bland annat så hittade han dörröppnaren...!

1 kommentar:

Kajsa Bergman Fällén sa...

Inte ens två veckor kvar till operation alltså... skönt!

Och skönt att doktorn inte trodde det var någon fara, jag har märkt att jag får ont några dagar efter cellgiftsbehandlingen särskilt, då händer det något i tumörerna och "tumörvävnaden" i lungorna. Jag är helt säker på att det är cellgifterna som jobbar på att ta kål på skiten.

Ha en bra dag! Kram