tisdag, maj 25, 2010

DET KLIAR KLIAR KLIAR!!!

Idag var jag på sårkontroll på sjukhuset. En sköterska kollade hur det såg ut efter operationen och det såg väl rätt så bra ut tror jag (själv kan jag inte direkt påstå att sår är det finaste jag vet att titta på). Det var på ett par små ställen som såret inte riktigt gått ihop helt än, men det såg inte infekterat eller konstigt ut eller så.

Sen satte hon på ett nytt förband. Det är likadant som det gamla jag hade, men vad det kliar!!! Jag blir tokig snart. Det gamla kliade i och för sig också, men nu när det nya kom på så vet jag snart inte vart jag ska ta vägen. Tänk dig världens största myggbett. Eller kanske några hundra myggbett på ett och samma område. Precis så känns det. När de värsta kli-attackerna sätter till och jag gör allt för att inte klia på det så får jag frossa istället. Verkligen jättekul är det. Känner mig som en hund med loppor eller nåt!


Jag?! :-)

På fredag ska jag till sjukhuset igen. Ska göra utformning av vacuumkudde och datortomografi inför den kommande strålningsbehandlingen. Man är aldrig direkt "ledig" när man har cancer. Alltid är det undersökningar och behandlingar av olika slag som man måste åka in och göra.

6 kommentarer:

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

HEJ Linda! Vad jobbig med klåda Hoppas det ger sig Kram Maria

Kajsa Bergman Fällén sa...

Usch så jobbigt! Börjar det läka ordentligt nu kanske, det kan nog klia då.

Kram!

Anonym sa...

Hej Linda, jag har lärt mej att det läker när det kliar om det är ngn tröst, måste va svårt att låta bli att riva. Hoppas det blir bättre snart. Kram Anna L

Linda Horn sa...

Kanske kan du få hjälp av en vetekudde? Man kan lägga den i frysen en stund för att få en kylande effekt, det kanske kan hjälpa? Kanske kan till och med den värmande effekten hjälpa som man får när den varit ett varv i micron.

Låter ju hemskt jobbigt, hoppas du får nån lindring av mina idéer. Har du ingen vetekudde, kanske nån i din närhet kan sy dig en riskudde. Funkar lika bra med riskorn!! Jag kan sy en, men det blir ju lite dyr frakt, liksom! ;-)

Kram

Elin sa...

Jag gjorde oxå sån formning när jag skulle stråla huvudet.. Det är tur jag inte lider av klaustrifobi!! Den masken såg ut som den han har i lammet tystnar...ungefär... =S
Hoppas det går bra för dig annars!
KRAMAR

Anonym sa...

Stackars dig.Hoppas det blir bättre SNABBT!
kram Helen