fredag, maj 07, 2010

30 ÅR IDAG

Idag fyller min älskade sambo 30 år!! Hipp hipp hurra för honom!! :-)I morgon ska vi ha kalas. Det blir ett kalas där vi har mycket att fira! Mest är det ju ett 30-årskalas förstås. Men sen hann vi aldrig ha kalas för S som fyllde år i samma veva som vi kom hem från neo i januari så vi firar honom nu också och så fyller jag snart år också... fast inte jämnt så det är inte så mycket att fira, däremot firar jag gärna att jag är klar med cellgiftsbehandlingarna! :-) Dessutom har vi flyttat in här i vårt hus så det blir lite av ett inflyttningskalas också.

Jag borde verkligen försöka röja lite här idag. Har tänkt göra det hela veckan, men det är bara det att tiden och orken liksom inte riktigt räckt till. Sen är det ingen vits att städa för långt i förväg heller för med småbarn i huset varar resultatet inte särskilt länge. Faktum är att man kan städa ena dagen och nästa dag syns det knappt!

7 kommentarer:

Therese sa...

Så är det för oss idag. Vi städade igår och redan nu så är det så stökigt att man frågar sig själv om man drömt att man städade igår. Vet inte om jag enbart kan skylla på barnen heller tyvärr.


Grattis till din sambo och hoppas ni får en mysig dag!

Anonym sa...

Hälsa honom stort grattis från mig!!! Ta det lugnt med städningen!! Kalas brukar rendera i att man måste städa, så varför städa innan????

Kram

äppelblomman sa...

Hi hi samma här. Jag drar på städningen så långt det bara går. För jag vet att det snart ser likadant ut så då är jag lite lat;-)! Som du skrev innan: Att städa medans barnen är små är som att skotta medans det fortfarande snöar. Så sant!!!
Trevlig helg!!

Kram K

Avanai sa...

Jag har hört att barnen kan bli allergiska om man har det för rent hemma, så för sonens skull städar vi så lite som möjligt :)

Grattis till alla födelsedagsbarnen!

Anonym sa...

Hej Linda

Ha en jätte trevlig fest nu för din sambo.
Grattis till honom o de andra fördelsedags barnet

Kram Helene A

Lotta A sa...

Hoppas att det blir ett trevligt kalas!

kerstin sa...

Ni fick en bra dag väl? Hoppas jag när sambon fyllde år.Trevligt kram