fredag, april 30, 2010

VARIT PÅ SJUKHUSET MED ERIK

Idag hade E tid på sjukhuset kl 10 för att undersöka hjärtat (eftersom han hade fortfarande hade ett litet blåsljud och öppetstående ductus då han skrevs ut från neo). Det är verkligen en utmaning att komma iväg med två småttingar och lyckas passa en tid. Trots att jag siktade på att vi skulle komma iväg i GOD tid så slutade det med att vi var där kl 9:55. Ja, vi kom ju iallafall inte för sent. Alltid något! :-) W hann leka några minuter i väntrummet. Det fanns en jättemysig lekhörna där!Sen fick vi komma in och de undersökte E:s hjärta med ultraljud och EKG. Det gick bra och han var på gott humör, men han hade liiite svårt att ligga stilla när EKG:t gjordes så det tog en liten stund innan kurvorna blev "godkända".

Det var inte helt lätt att höra vad läkaren sa om undersökningen för då hade W tröttnat rejält. Det var väl inget kul alls att vänta medan lillebror fick en massa uppmärksamhet. Vad jag förstod så fanns fortfarande en liten förbindelse kvar mellan kropps- och lungpulsådern, men det är så pass lite att han inte påverkas av det och det behöver inte göras något åt det. Skönt det! Sen ska det göras en ny undersökning om fem år.

4 kommentarer:

kerstin sa...

Trevlig valborg kram på dig och din gullige familj
kerstin

Caroline sa...

Det problemet har jag haft många gånger. Att höra vad läkaren säger efter en något obehaglig undersökning/behandling för min stjärna Stella. Som alltid avslutas med illvårl. Och genomsvettig mamma. Då. Då tar han allt. Ordinationer, mediciner och status.
Vad sa han eg? tänker jag varjeg ång.
kram till dig, skönt att det såg bra ut!!

Lisa sa...

Vad skönt att allt såg bra ut, hoppas det gör det om 5 år också!

Ludmilla sa...

Vad härligt att det lät så bra och att ni inte behöver komma tillbaka på så länge! :)