onsdag, april 21, 2010

SOM FÖRVÄNTAT

Idag är jag trött... ungefär som förväntat! Brukar bli så när kortisondosen trappas ner. Jag tar försöker ta det lugnt, vilar och sover och väntar på att energin ska återfinna sig. Fast just nu fixar jag en enkel lunch, för äta behöver man ju också. Hur som helst mår jag iallafall inte jättedåligt utan är mest väldigt trött. Tar jag det bara lugnt några dagar så hoppas jag att jag snart är på benen igen och hoppas på att jag inte råkar ut för en massa tråkiga infektioner eller dylikt den här gången.

I morse var de här från hemsjukvården så att jag fick min Neulasta-spruta (så att mina värden inte blir för dåliga). Önskar att jag inte känner av alltför mycket biverkningar från den. Det är lite olika det där. Vissa gånger har jag knappt känt av den och en del gånger har jag fått jätteont i kroppen.

Nä, nu är nog maten klar. Sen blir det mera vila!


Akta er för doktor S... han ser lite lömsk ut tycker jag! ;-)


Ett litet filmklipp på våra katter Rippe och Wilma. De är för söta!!

8 kommentarer:

Fladdormamman - gravid igen sa...

Jag brukar läsa här titt som tätt, men är dålig på att kommentera! JAg beundrar dig som fan (är det okej att ta till svordomar när man verkligen vill poängtera något?).

Du verkar så stark som fixar att hantera sjukdomen med allt vad det innebär och familjen!!!

JAg vill bara att du ska veta att jag tänker på dig och hoppas att allt som kommer för dig kommer att gå bra och bättre än bäst!

Stor kram Stina

Anna sa...

Hurra för att dina 6 omgångar är avklarade!! Nu ska du ju opereras och strålas, men enligt min uppfattning så är det inte alls lika tufft. Så det värsta är gjort nu! Jag får också taxotere, det är tredje gången (6+10+4 har jag fått) och när jag gnäller brukar jag tänka på dej som har småbarn också. Jag tycker du är jätteduktig som fixar det så bra! Synd att du haft sån otur med porten och alla infektioner.

Kramar och lycka till med resten! Från Anna/Cliffen

Ingela sa...

Jag som också fick sex kurer med samma giftblandning, kan bara buga inför en sann kämpe! Med barn, flytt, katter och dessutom alla infektioner... Jag hade verkligen fullt upp med att ta hand om mig själv och två hundar. Resten fixar du som ingenting.
Storkram
Busan

emma sa...

vilken stark kvinna du måste vara, precis hittat din blogg och tårarna blandas med glädje. tycker synd om dej och hoppas att d snart kommer att få det bättre och att ert bröllop kan bli av.

en fin sång/Psalm till dop är "Du vet väl om att du är värdefull" Den hade jag på min yngsta sons dop

lycka till med allt..

Kajsa Bergman Fällén sa...

Håller tummarna för att det går bra med sprutan!

Kram

kerstin sa...

Bra Linda att det blev behandling grattis igen.Vila må bra
Jag börjar bli förkyld.ska stanna hemma från jobbet på mån,tis inför min operation
sköt om dig kram
Kämpa på

Inkan o Ligan sa...

Sötnosarna då.

Inkan o Ligan sa...

Fasen, blev fel bloggadress i förra inlägget. :-(