torsdag, april 15, 2010

SNART FRAMME VID MÅLET!

Vill än en gång tacka alla som skänkt pengar till Cancerfonden genom min insamling. Den är nu uppe i hela 13 800:-. TACK!!! :-) Målet är 15 000:- och det skulle vara roligt att kunna fira detta samtidigt som jag nu får min sista dos med cellgifter nästa vecka.

Jag har fått kontakt med flera andra som också har cancer sedan jag själv fick min diagnos i vintras. Många är unga, har familjer och har massor att leva för. De flesta kämpar sig igenom tuffa behandlingar och operationer, men några som jag haft kontakt med har tyvärr inte klarat kampen mot sjukdomen.

Att drabbas av cancer vänder verkligen upp och ner på så mycket! Det blir en massa sjukhusbesök, man kan uppleva en del biverkningar av cellgifter och mediciner som man kan må dåligt eller få ont av, jobbiga operationer, man riskerar att drabbas av infektioner m.m. Jag önskar att denna hemska sjukdom inte fanns! Eller att man åtminstone kom på något sätt att förhindra att så många drabbas. För nästan alla känner vi säkert någon som har eller har haft cancer.

SMS:a BESEGRA 2219 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen eller klicka HÄR.


Ett gammalt bildspel med foton jag tagit på våra (och andras) husdjur.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilket fantastiskt bildspel du gjort...jag bara njöt.
Så otroligt vackert!

Önskar dig all lycka till och en massa kraft. Helena