tisdag, april 27, 2010

KUNGLIGT BESÖK

Idag har Länssjukhuset Ryhov i Jönköping fått kungligt besök. Han har delat ut utmärkelsen Svensk Kvalitet till barn- och ungdomsmedicinska kliniken. Tidningen var på sjukhuset och gjorde ett reportage om det när vi låg på neo med E. De tog en bild på kuvösen där han låg.


JP 12 december 2009

Vi har verkligen varit jättenöjda med vården och bemötandet på sjukhuset! Det var verkligen många där som hamnat på helt rätt plats vad gäller val av yrke. Vi ska till Ryhov med E nu på fredag. Hans hjärta ska kollas upp igen. Det var något med ductus och blåsljud... men jag tror inte att det är något att oroa sig över för han verkar pigg och glad!

2 kommentarer:

H E sa...

Hej, fastnade vid Ductus och kan konstatera att det var något som Moa också hade besvär av som "ny" - dvs hon var väl i vecka 27 eller så, varit ute någon vecka eller två. Kommer inte ihåg... Det hänger ju ihop med hjärtat på något sätt, ett blodkärl som skall sluta sig om vi förstod rätt. Behandling kan ges medicint eller med operation som i Moas fall, nervöst men det gick jättebra. Det kommer det säkert göra för E också. Lycka till och grattis till upplevelsen / vigseln på Globen!! Hälsa familjen /Henrik

Linda sa...

Grattis till bröllopsvinsten