fredag, april 16, 2010

FÖRKYLNINGEN ÄR BÄTTRE

Vet inte om det bara är ett sammanträffande att förkylningen är på väg att gå över ELLER om allergitabletterna jag börjat med har gjort susen. Det har varit vinter och kallt så länge att man nästan glömt bort att våren är här nu - och att det börjar fara runt pollen i luften!

Idag är det fredag, men snart är dagen slut. På förmiddagen var jag och W på öppna förskolan tillsammans med en kompis och hennes dotter. Det var evigheter sen sist vi var där. Någon gång i höstas tror jag?! Har undvikit att gå dit pga smittorisken. Men nu orkar jag inte bry mig om det. Vi blir ju sjuka iallafall... och man måste leva och ha roligt också. W hade hur som helst hur kul som helst! Så kul att han var JÄTTEARG när vi skulle åka hem. Han skrek och stampade och ville inte gå därifrån! Stackars liten... är vi verkligen så tråkiga här hemma?!

I eftermiddag var min kompis M och tre av hennes barn här. E fick en jättesöt mössa och matchande tossor av märket Mexx. Och W fick en kasse med kläder som hennes lille kille haft. Tack snälla!På tal om Mexx... hittade en sån söt Mexx-skjorta till W idag i en second hand-butik. Alltid kul att fynda lite! :-)
Underbar, gosig, glad och mysig!!

Ikväll har W lärt sig göra kullerbyttor. Oj vad roligt det var! Sen skulle han göra "bytta" gång på gång. Nä, nu är det dags att sova. Är hur trött som helst!!

2 kommentarer:

Lotta A sa...

Det ser ut att vara en glad liten kille som blev lycklig över sin fina skjorta......!

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda! Hoppas kläderna kommer till användning. Det var så roligt att ses! Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/