torsdag, april 08, 2010

EN VECKA KVAR

Om precis en vecka ligger jag på sjukhuset och får min SISTA behandling!! Ja, om nu den här envisa förkylningen kan ta och ge med sig nån gång, men det hoppas jag. Förutom förkylningen så mår jag helt ok just nu. Lite trött bara. Man får inte känna efter för mycket bara. Men jag försöker ta dagarna som de kommer och inte planera in alltför mycket och då går det rätt bra.

Det känns lite konstigt och nästan ofattbart att man ska slippa åka in var tredje vecka sen för att få en massa gifter i kroppen. Sen är det bara att hoppas på att cancern håller sig borta så jag inte behöver gå igenom detta igen.

9 kommentarer:

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej Linda! det finns inget just nu som jag hoppas så mycket som att cancern håller sig borta. jag önskar så att du får vara FRISK och pigg. Många kramar Maria

Marie sa...

Åh, jag får min sista om bara fem dagar, håller med, kan knappt fatta att man redan är där.

Fast jag kommer ju att få fortsätta att åka var tredje vecka för att få Herceptinet, men det tänker inte låta förstör det närmaste delmålet.

Ha´re gott, nästa vecka kör vi =)
Kram!

Caroline sa...

Hej Linda!
Jag håller tummarna för dig! Jag beundrar din kämpaglöd, och din förmåga att se det fina i livet och hitta glädjen i det mesta!
kram!

Magdalena sa...

Tänkt att det snart är dags för sista behandlingen...!
Åå, vad jag tycker om den sången - minns du att vi brukade sjunga den i skolan? =)
Kram kram!

Inkan o Ligan sa...

Vi håller alla tassar och tår här med.
Ligan jamar.

Anonym sa...

Här är en till som håller tummar och tår för att: Du är fri förkylningen och kan få sista behandlingen och naturligtvis att cancereländet är helt väck.
Kram Helen

Julia sa...

heja heja! snart en del avklarad, hoppas att det gjort susen!
skrev ett inlägg längre ner i ditt fyndinlägg
kram

Emma Johansson sa...

Hej :) Skönt att det är sista gången! Hoppas allt går bra och att förkyldningen ger med sig och att cancern håller sig borta! Kram Emma

Ludmilla sa...

Åh vad underbart att kunna lägga den här delen av behandlingen bakom dig!

Klart du kommer att bli frisk!

Go Linda Go!