torsdag, april 01, 2010

13 ÅR SEN SIST?

Sitter här och funderar över hur längesen det var jag hade en cykel... och jag tror att det är 13 år sen jag sålde den jag hade. Minns att jag behövde pengarna till en försäkring när jag skulle åka tillbaka som au pair till USA i ytterligare ett år (var där nästan två år sammanlagt).

Sen har jag inte haft något större behov av att skaffa en ny för där vi har bott har det inte funnits några cykelvägar. De vanliga vägarna som går där är antingen en landsväg där det går mycket lastbilar eller evighetslånga uppförsbackar mot Hökensås. Men nu vill jag inte vara utan cykel längre... och det är jag inte heller. Min gulliga sambo svängde förbi Sportex idag och köpte den här fina cykeln åt mig som jag spanat in. Tack!!! :-)



Fashionize.se

4 kommentarer:

Jonglören sa...

Wow vad snällt. Själv har jag bara två urusla begagnade cyklar. Men sen å andra sidan kommer jag inte cykla så mycket i sommar heller eftersom jag ska ha barn snart. Men visst hade det varit skoj med en ny cykel.

Trebarnsmamman sa...

Grattis till cykeln!!!!! Ser superfin ut!

sandra sa...

har du några tips på hur man ska få erbjudanden på buzzador? :( har varit medlem i flera månader och inte fått ett enda erbjudande .. :(

Lotta A sa...

Vilken underbar sambo, som är så snäll och löper Cykel till dej!
Den var jättefin!!