lördag, mars 06, 2010

TRÖTT OCH LUDDIG I HUVUDET

Usch, dagarna efter behandlingarna jag får är inte särskilt roliga! Igår kändes det rätt okej, men idag är det värre (och det tar troligen några dagar till innan det vänder). Det är som precis all energi bara rinner ur en och jag orkar nästan ingenting. Det är som att både kroppen och hjärnan har somnat och jag har svårt att koncentrera mig. Är fumlig och tappar saker. Dessutom känner jag mig tröttare för varje behandling jag får. Tyvärr hjälper det knappt att sova eller vila heller. Så i dagarna som kommer lär jag nog inte känna mig något vidare social.


En till som är trött!

Igår kväll fick vi leverans från en matbutik här i närheten. Åh vad smidigt! Man knappar in sin beställning på nätet och sen kommer de hem med matkassarna. Perfekt för mig som helst ska undvika smittor i affärer när mitt immunförsvar är nedsatt.


Frakten är gratis när man beställer över en viss summa och från denna Ica-butiken där vi beställer är det lägre priser än den som ligger närmast där vi bor... så totalt sett blir det billigare!

12 kommentarer:

Linda sa...

perfekt att få hem grejerna sådär. sådan service har inte våran lilla ica... =/

Trebarnsmamman sa...

Vilken underbar kille du har!!!!! Och vad toppen med hemleverans med mat (avis är bara förnamnet ;) ) Sköt nu om dig ordentligt, och du...inget dåligt samvete för att du är trött!!!! Du har en allvarlig sjukdom och går igenom en av de absolut tuffaste behandlingarna, så vem skulle inte vara trött????? Men det är bra, håll livsgnistan uppe! KRAM

malinj80 sa...

Verkar himla smidigt!
hihi det ser nästan ut som om ni är rädda för att ni ska bli magsjuka med allt toa papper, alla toa borstar och blöjor ;)
Hoppas det vänder snart så du blir piggare!
Kram på dig!

Ingela sa...

Linda,

Standardnedtrappningen vid ET-kurer hade precis införts när jag fick mina gifter. Efter dom tre 32-dagarna, tog jag 8 och sen 4. Man dippar rätt djupt ändå... Kämpa på tjejen!
Kram Busan

Sanna m S, B och J sa...

Vad han är söt, lillplutten! Och vad jag önskar att du kunde bli av med det här eländet fortare än fort och bara må BRA igen!
Och vad fin du är i scarfien! Det är ovant, och trevligt, att se _dig_ på kort- och inte bara en massa katter och bebisar. Det är ju trots allt rätt många år vi bytt foton på listan.;-)
Du får fortsätta fota dig själv sen, när du blivit frisk!

Många kramar,
Sanna m S, B och J

Lindy sa...

GUD så bra!! Men det blir ganska mkt dyrare va?

Monica sa...

Så smidigt att kunna beställa hem varor från ica till dörren. Perfekt för man sparar både tid och ork. Det är guld värt.
Jag tycker du passar jättebra i scarfien.

Ta hand om dig!

jenny sa...

men åh, inte ska du ha dåigt samvete, vem skulle inte vara trött och sliten efter det du går igenom!

Miljoner kramar till dig!

Marie sa...

Känner igen mig i det där med tröttheten o fumligheten
- brukar säga att min hjärna är lite som en mumsmums de dagarna.
Alldeles vit o kletig, men kanske lite söt =)
Själv lyckades jag skära mig i tummen, så mannen fick plåstra om mig.

KRAM!

Jenny sa...

Åh så himla perfekt.. HOppas du snart får krafen tillbaka.

Kram

Lotta A sa...

Det måste var underbart, när man kan beställa hem maten och får den levererad till dörren.........
För är det något som är riktigt tråkigt så är det att åka och mat handla, önskar att den servicen fanns här !

Åse sa...

Vi kan oxå beställa hemleverans från en ICA-butik i stan, fast de tar 95 kr eller om det var 99 kr i leveranskostnad... Låter ju bättre att ha gratis leverans över viss kostnad.

Jag tänker på dig Linda och hela din familj. Det här ska ni klara av!!!

Kram