torsdag, mars 11, 2010

TORSDAGSLYX

Idag har det varit en bra dag. Jag har känt mig ungefär som mitt vanliga normala jag som inte är sjuk eller trött. Så just nu känns det som jag återhämtat mig rätt snabbt efter min förra behandling som jag fick förra torsdagen. Visst är jag medveten om att det kan bli bakslag, men jag hoppas på två lugna och bra veckor fram tills nästa behandling. Tänk om man en gång kunde klara sig mellan två behandlingar utan någon infektion eller antibiotikakur!

Den här dagen började med lite "torsdagslyx". Min kompis M och deras söta lilla bebis kom hit på förmiddagen och hade med sig mumsiga räkmackor och semlor!! Mmmmm! Dagen kunde inte börjat mycket bättre! :-)


Mackan var lika god som den ser ut!


De små grabbarna satt lugnt och snällt i gunga resp babyskydd (och vi skojade lite och tänkte ett år framåt i tiden... haha, då får man nog äta sin macka på språng istället för då sitter de nog inte så här stilla).


Söta lilla Isak.

I eftermiddag blev det en promenad. Var ute i över en timma och njöt av både fin Vätterutsikt och en glass i solskenet. Har även städat lite och lagat mat idag. Men nu är det kväll och snart får det nog bli sängen... och jag tror inte det kommer dröja särskilt länge innan jag somnar!


Fin utsikt över Vättern. Men det ser ut att dröja länge tills det blir badtemperaturer där...!


Jag testade en glassnyhet - Solero Pineapple. Den var faktiskt god och läskande. Kan tänka mig att den passar ÄNNU bättre en varm sommardag.


Puss puss på dig lillhusse!

5 kommentarer:

Amy sa...

Låter gott med solero ananas!

Lotta A sa...

Det ser ut som du har haft en toppen bra dag!Jättefina bilder!
Så söta de är de små killarna.
Hoppas det nu får fortsätta så här , Och att du känner dej pigg och stark......
Så glad jag blir för din skull!
Kram

Marie sa...

SÅ härligt att du mår bra o faktum är att det gör även jag
- nu fortsätter vi så här =)

Mindi sa...

Vad skönt att du får må lite bättre Linda!!!!!

Härliga bilder!!!!!!

Stor kram
M I N D I

Julia sa...

å vad härligt att höra att du mår bra och känner dig pigg!
kram