onsdag, mars 03, 2010

TILL VÅRA KISSEMISSAR

Nu har jag precis köpt en ny klösmöbel till våra katter på tyska Ebay. Har slängt ett par nu när vi flyttat och tyckte att de behöver någon ny lite fräschare. Har man tur så går det få dem till bra priser. Denna är 1,82 m hög och kostade 545:- inkl frakten från Tyskland och det är ju bra mycket billigare än vad klösmöblerna i djuraffärerna kostar.


En sån här fast i mörkgrått fick det bli.

Snart ska våra älskade katter komma hem! De fick flytta iväg ett tag till släkt och vänner när vi hamnade på neo och planen var att de ska vara där tills vi kommit på plats i nya huset - och det börjar vi ju bli nu! :-)

7 kommentarer:

MiaL sa...

Åhhh ÄNTLIGEN får de komma hem! Goaste Rippe! Har saknat rapporter av och med honom. Fint träd du fått tag på. Jag är alldeles fö feg för att andla på e-bay....

Moa sa...

Vilken härlig "klösmöbel"! Era katter kommer förmodligen att bli väldigt glada :)

Hälsningar Moa

Kathleen sa...

Åh, vad roligt att du kan få hem dem - vad vi saknat Rippe och hans små rapporter (och din bilder).
Exakt sådant köpte vi på Ebay också, fast jag fick betala 1050 med frakt, och tyckte ändå jag kom undan billigt! Och det är jättestadigt, står fortfarande orubbat efter fyra års användning av två bastanta MCO's

Ann-Louise sa...

Det är tur att min katt inte läser din blogg, då skulle hon genast kräva att få ett likadant klösträd! :-)

Amy sa...

det var ett riktigt bra pris!

Trebarsmamman sa...

Wow vilken möbel för ett jättebra pris!

Camilla ~ www.elmida.se sa...

Det är hur bra pris som helst!
Själv funderar jag på att beställa en papegojbur från tyskland, då det är billigare än om jag via jobbet köper direkt från våra leverantörer till inköpspris här i sverige... Galet!

Kram på dig!